2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 38 پست
شوخی نمیکنه کاملا جدی میگه🥲💔حس میکنم به لباس پوشیدن و استایلم ربط داره چون دختر خالم اینا خیلی لبا ...

مگه اونا چجور لباس میپوشن؟ خودت چجور میپوشی؟ اگ محدودت نمیکنن تغییر استایل بده واقعا سخته خیلی و عذاااب که یه جنس مخالف نیاد بهت پیشنهاد بدههههه ولی هی ب بقیه پیشنهاد بدن

مثلا اصلاح صورت/ کاشت طبیعی مژه و ناخن /فیلر برای رفع نواقص صورت و اگر بودجه ت میرسه کارای بزرگتر مث ...

من بینیمو عمل کردم آخرش ولی فهمیدم نقصم توی بینیم نبود توی لاغری صورتمه که الان بودجه فیلر هم ندارم وحشتناک گرونه فیلر ارزومه صورتمو فیلر بزنم ب نظرم کار بزرگتر از بینی همون فیلره چون تغییری ک فیلر میده بینی زیاد نمیده برا بعضیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بینیمو عمل کردم آخرش ولی فهمیدم نقصم توی بینیم نبود توی لاغری صورتمه که الان بودجه فیلر هم ندارم ...

بینی اولویت داره ولی فیلر هم کم کم میتونی بزنی ک فشار مالی نداشته باشه. مثلا اول گونه بعد چونه بعد لب . کم کم بزن ولی برند نسبتا خوبی بزن

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

بینی اولویت داره ولی فیلر هم کم کم میتونی بزنی ک فشار مالی نداشته باشه. مثلا اول گونه بعد چونه بعد ل ...

الان برند خوب سی سی ده میلیون ب بالاس والا بعد من هر گونه ام پنج سی سی لازمه حداقل

الان برند خوب سی سی ده میلیون ب بالاس والا بعد من هر گونه ام پنج سی سی لازمه حداقل

ن عشقم نورامیس بزنی قیمت حدودی 5 میلیونه هر سی سی . کدوم شهر هستی ؟
برند درجه یککککک ک تا سی سی 20 تومن هم هست. ولی منظورم این بود چیز اشغال نزنی حالا گروونم نمیخواد باشه

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

مگه اونا چجور لباس میپوشن؟ خودت چجور میپوشی؟ اگ محدودت نمیکنن تغییر استایل بده واقعا سخته خیلی و عذا ...

شومیز و شلوار ساده کلا سالی دوبار لباس میخرم برا همین هرکار میکنم مثل اونا نمیشم کلا دو دست

من بینیمو عمل کردم آخرش ولی فهمیدم نقصم توی بینیم نبود توی لاغری صورتمه که الان بودجه فیلر هم ندارم ...

من صورتم تو اینه خوبه ولی تو عکس لاغره لبام خودش حجم داره ولی با این حال از دید اینا اصلا خوشگل نیستم 😔

نمیدونم باید چه راهیو برم اصلا

به مامانت بگو چهره من نتیجه خودتو و انتخاب خودته چشاتو باز میکردی یک قشنگ ترو انتخاب میکردی اونوقت م ...

ابجی یه بار اینو بهش گفتم گفت چطور خواهرت قشنگ شده🥲