2777
2789
همون دیگه یک شیشم بهش میرسه ..ک ۴ میلیارد میشه

یک شیشمش چهار میلیارده😐🤦🏻

من فکر کردم کل مهریه انقدره

پدرت توانایی پرداختش رو داره؟

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم چی پرسیدین فقط میدونم اندازه این پول ، ملک و ماشین توقیف میشه

سوالم اینه یعنی پدرتون چی داره اگه تنها یه خونه داشته باشه فک کنم نتونن توقیفش بکنن و اینکه به ارث مالیات تعلق میگیره آیا اونها اون مالیات رو دادن یانه

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

سوالم اینه یعنی پدرتون چی داره اگه تنها یه خونه داشته باشه فک کنم نتونن توقیفش بکنن و اینکه به ارث ...

اره داره ک بتونن بگیرن ....مالیات رو نمیدونم دیگه میدن حتما

اره داره ک بتونن بگیرن ....مالیات رو نمیدونم دیگه میدن حتما

چی بگم والا خدا بخودتون و پدرتون سلامتی بده و ان شاءالله براتون جبران کنه

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

نگاه اگه شوهرش ملک بنامش باشه توقیف میشه مثلا یک شیشم ب مادر بزرک من رسیده همونقدرش از پدرم میتونه ب ...

کلی تبصره داره

الان فرض کن یه خانم بخواد از شوهرش مهریه بگیره، شوهره هم یه خونه به نامشه، نمیان خونه رو بگیرن ازش میگن ماشین و خونه اول شامل مهریه نمیشه

البته من خیلی با جزئیات و دقیق نمیدونم، باز پرس و جو کنین

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]