2777
2789
میدونم آدم ناراحت میشه ها ولی عزیزم خدای نکرده پدرت فوت میکرد شک نکن خانواده پدریت هم همین کارو میکر ...

من پدر و مادر بابام ک خیلی وقته فوت کردن...هزاران دوست و اشنا دورمون مرده دخترشون کسی مهریه نگرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پدر و مادر بابام ک خیلی وقته فوت کردن...هزاران دوست و اشنا دورمون مرده دخترشون کسی مهریه نگرفته

شاید قانون رو نمیدونن گلم

خیلیا دیدم این کارو میکنن چون فکر میکنن مرد دو روز دیگه ازدواج میکنه و برای بچه ها چیزی نمیمونه این وسط

این پولو میگیرن کنار میزارن و بعداً میدن به بچه طرف

یکی از آشناها یادمه اینکارو کردن

حتی مادرشوهر طلاها هم گرفت پیش خودش تا بعداً بده به دختر طرف

شاید قانون رو نمیدونن گلم خیلیا دیدم این کارو میکنن چون فکر میکنن مرد دو روز دیگه ازدواج میکنه و برا ...

نه جانم برای پسراش میگیره حتی ما هم گفتیم نکن گفت میکنیم ی قرونم برای من نیس

میدونم آدم ناراحت میشه ها ولی عزیزم خدای نکرده پدرت فوت میکرد شک نکن خانواده پدریت هم همین کارو میکر ...

یکی از اقوام ما پسرش فوت کرد، بچه کوچیک و نوجوان داشت

پدربزرگه ارث و ... از اموال پسرش برنداشت، و به اندازه ارثی که بعدا قرار بود از خودش برسه به بچه هاش، داد به نوه هاش همون موقع

الانم نه ۳۰ سال پیش اینا حدودا

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

کمم نیس ۴ میلیارد تومن پول 🫠

یعنی یک شیشم مهریه مادرتون ۴میلیارده بعد اگه پدرتون چیزی نداشته باشه یا مثلا فقط یه خونه داشته باشه هم شاملش میشه یعنی خونه رو از درون میگیرن و سهم اون مادر رو میدم با مرو مستثنائیات هستش بعد فک کنم باید مالیاتش رو هم بده آیا اینو پرسیدید که مالیات کل مهریه یا مادرت رو باید بده یا فقط سهم خودش رو

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

برای خودمم سوال شد رفتم تو نت زدم

همچنین اگر متوفی دارای فرزند باشد، سهم پدر و مادر از مهریه یک ششم می باشد و مابقی به فرزندان خواهد رسید

شاید غلط باشه از وکیل بپرس

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

یعنی یک شیشم مهریه مادرتون ۴میلیارده بعد اگه پدرتون چیزی نداشته باشه یا مثلا فقط یه خونه داشته باشه ...

متوجه نشدم چی پرسیدین فقط میدونم اندازه این پول ، ملک و ماشین توقیف میشه

استارتر با یه وکیل مشورت کنینمهریه رو به خود زن راحت و کامل نمیدن، بعد مرگش به وارثش کامل میدن مگه؟

نگاه اگه شوهرش ملک بنامش باشه توقیف میشه مثلا یک شیشم ب مادر بزرک من رسیده همونقدرش از پدرم میتونه بگیره

دیگه میدونیم قانونش