2777
2789
عنوان

انگشتر نشون

158 بازدید | 43 پست

ما ۱۰ ماهه تو رابطه هستیم

بهم گفت این ماه میاد بریم انگشتر نشون واسم بخره گفت حقوقمو بگیرم قرعه کشی هم در بیاد بریم بخریم دو تایی..

خانواده ها در جریان دوستبمون هستن ولی خودش میخواد باهم بریم بخریم

یکم راهنمایی میکنید من چیزی سر در نمیارم تجربه ای از این چیزا ندارم

به چی دقت کنم چی بگیرم بهتر باشه

آیا به نظرتون بگم تو چند ماهه آینده جشن کوچیک بگیریم برای آشنایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مام بعد ماه صفر

والا نمیدونم عاشق تک نگینم

با خانواده برید خودتون انتخاب کنین

برا عشق عجله نکنید شما لیاقت اینو دارین ینفر جوری بخوادتون که انگار تنها دختر روی زمین شمایید و بس😉❤️💍 عاشق آبی🩵

مام بعد ماه صفروالا نمیدونم عاشق تک نگینم با خانواده برید خودتون انتخاب کنین

آخه ما شرایط ازدواج فعلا نداریم، فقط میخواد حلقه بگیره صرفا برای جدی شدن که در آینده بیاد جلو

آخه عزیزم سلیقه ای هست خود من دوست داشتم حتما جواهر باشه که خب خیلی ها تمایل دارن پول نگین جواهر ندن و همش طلا باشه. من دوست داشتم سولیتر باشه حتما. طلا سفید دوست داشتم برای طلاهایی که جاها رسمی قرار هست استفاده کنم و پشت حلقه هم براش میخواستم که به عنوان زیر لفظی همسرم برام خرید. ببین چه سبکی دوست تو پیج ها سرچ کن انگشتر نشون برات مدل میاره

راستش ما فعلا شرایط ازدواج نداریم ولی میخواد حلقه بگیره که یکم جدی تر شهمنم دوس دارم خانواده ها همو ...

دقیقا منم خیلی دوست دارم ینی کل خانواده اون منو دیدن میشناسن جز پدرش که اصل کاری نمیدونه

منم خیلی دوس دارم رسمی شه مستقیم و غیر مستقیمم میگم ولی همش میگه باید شرایط باشه از نظر کاری و پولی ب ثبات برسم