2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه حقت رو پایمال کردن و چندبار گفتی ولی ادامه دادن، دیگه سکوت نکن. آروم ولی قاطع بایست، یا از اون ف ...

سرکارم نمیتونم فاصله بگیرم

ولی نمیدونم خویشتن داری کنم

یا دعوا درست کنم

سرکارم نمیتونم فاصله بگیرمولی نمیدونم خویشتن داری کنم یا دعوا درست کنم

اگه نمیتونی فاصله بگیری، با آرامش و منطق حق خودتو بگیر. دعوا اوضاع رو بدتر میکنه، پس محکم ولی بیدعوا حرف بزن.

بببین عزیزم اگه کسی به شما ظلم کنه بهتره شما ارتباط تون رو باهاش قطع کنید چون ببیند ظلم کردن به دیگران انگار مثل خودشون هستین اگه نتونستید قطع کنید به هر دلیلی از حق خودتون دفاع کنید و سعی کنید رابطه تون رو باهاش کم رنگ کنید چون در اخر کسی که اسیب میبینه شمایید

اون چند بارم بی دعوا حرف زدم ولی بدتر کردن

اگه چند بار آروم گفتی و بدتر شدن، دیگه وقتشه محکم بایستی. بهش بگو دیگه تحمل نمیکنی و اگه ادامه بده، موضوع رو به مدیر میبری. دیگه دعوا نکن، فقط مرزتو مشخص کن.

بببین عزیزم اگه کسی به شما ظلم کنه بهتره شما ارتباط تون رو باهاش قطع کنید چون ببیند ظلم کردن به دیگر ...

سرکارمه مسئولم و یکی از کارمندای دیگه حق و ناحقی میکنن و ظلم میکنن چند بار گفتم که بفهمن من میدونم ولی بدتر میکنن

امروز با لحن بد باهام صحبت کردن که من بترسم و هرکاری میگن بکنم

سرکارمه کجا جمع کنم

اگر ازت بالاتره نمیتونی کاری کنی صرفا ابرو خودتو میبری میدونی چی میگم؟🥲احساس میکنم من بودم تو اون محیط نمیموندم اگرم مجبوری یا تحمل کن یا دیگه خیلی شجاع و ظلم ستیز باش خیلی مودبانه یهو وسطش اعصابت خورد نشه تذکر بده تاثیرگذار به خودش سعی کن جلو بقیه نباشه

بله بنظرم درمیون بزار باهاش

حتی یه اقایی اومده متاهله و ۳ تا بچه داره و سوالی داره تو حیطه کاری از من میپرسه

صفه گذاشتن پشت سر من که این چرا بامن خوبه و پشت سرم حرف دراوردن