2777
2789
عنوان

همه بیان

82 بازدید | 14 پست

دوستان برنامه برای تماشای فیلم بدون سانسور ندارید که اشتراکی هم نباشه پخش انلاین باشه همه فیلم های امریکایی و... رو هم پوشش بده اگه دارین اسمش رو بگین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلفان

سیمبا

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. اگه فمینیست رو مسخره میکنی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

فیلم بدون سانسور؟ زشته برات! بهتره همون با سانسور ببینی تا هم دینت حفظ بشه، هم فیلم ببینی. 😉

اگه شوخی نیست باید بگم سانسور فقط اون چیزی که تو ذهن شماست نیست

من یه فیلم رو که قبلا بدون سانسور دیده بودم تو پلتفرم ایرانی دیدم

صحنه ای که پدر دختر 12 سالش رو بغل میکرد پاک کرده بودن

انقدر هم لباس های خیلی مغمولی رو تار میکنن چشم درد میگیره

یا یه فیلم ایرانی که تلویزیون داده بود داشتم دوباره میدیدم

صحنه رقص مسخره و تکی مرد یا یه سری چیز مسخره حذف شده بود

دیگه باید فیلم ایرانی هم بدون سانسور پیدا کنیم

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. اگه فمینیست رو مسخره میکنی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگه شوخی نیست باید بگم سانسور فقط اون چیزی که تو ذهن شماست نیستمن یه فیلم رو که قبلا بدون سانسور دید ...

آها، من فکر کردم داری راجع به سانسورهای خارجی حرف میزنی، ولی حالا فهمیدم منظورت سانسورهای مسخره تو پلتفرمای ایرانیه. واقعاً بعضی حذفها عجیبن.

آها، من فکر کردم داری راجع به سانسورهای خارجی حرف میزنی، ولی حالا فهمیدم منظورت سانسورهای مسخره تو پ ...

فیلم خارجی پیشکش

یکی نیست بگه فیلمی که خودتون قبلا تو تلویزیون پخش کردید چرا سانسور میکنید

اگه شوخی نیست باید بگم سانسور فقط اون چیزی که تو ذهن شماست نیستمن یه فیلم رو که قبلا بدون سانسور دید ...

نه بابا کی فیلم ایرانی نگاه میکنه

فیلم آز رو داشتم بدون هیچ سانسوری بود خیلی خوب بود الان اشت اکی شده حذفش کردم دیگه

خوبن اینا فیلمای خارجی هم پوشش میده؟

سیمبا ندارم ولی شنیدم خوبه

دلفان تقریبا هر فیلمی که خواستم داشته

زیرنویس دار هم هست

تماشا انلاین اشتراک نمیخواد ولی واسه دانلود و تماشا تو لب تاب میخواد

ولی اشتراکش انقدر مفته من میگیرم واسه اینکه تو صفحه بزرگ تر ببینم

تو زمان قطعی نت هم ضعیف بود ولی کار میکرد

** انقدر تعریف میکنم انگار سهام دارشم 🤣🤣🤣

مرسی عزیزم الان دان کنم ببینم چطوره

تو تلگرام بزنی میاد کانالش