2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزان ما یکی از همسایمون مشکل خانوادگی داره(دامادش با یک زنه دیگه در رابطه هست)و این خبر بین محله ها پخش شده ما هم مثله بقیه همسایه ها شنیدیم حالا امروز این آقا که دامادش داره به دخترش خیانت میکنه جلوی چندتا از هم محلی هامونو گرفته و گفته شما حرف در آوردین دم در خونه ماهم اومد و کلیییییی فحش های ناموسی به من و مامانم داد(من خونه نبودم )

به۱۱۰ زنگ زدم و گفتن اینکار جرم هست

بنطرتون فردا صبح بریم برای شکایت یا بیخیال بشیم چون طرفش کارش دولتیه همه جا آدم داره کسی حریفش نی

من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿

عزیزان ما یکی از همسایمون مشکل خانوادگی داره(دامادش با یک زنه دیگه در رابطه هست)و این خبر بین محله ه ...

اگ به بقیه هم گفته بیخیال شین خب

محل نزارین ببینین ول میکنه یا ن

اگ دیدین باز اومد اونوقت شکایت کنین

البته شکایت هم باید وقتی میاد اونجا داد میزنه فیلم بگیرین یا دو تا اقا باشن به عنوان شاهد بیان شهادت بدن و بلافاصله هم به پلیس زنگ بزنین بیاد گزارش بنویسه

این سه تا کار رو انجام بدین شکایت به نتیجه برسه

عزیزان ما یکی از همسایمون مشکل خانوادگی داره(دامادش با یک زنه دیگه در رابطه هست)و این خبر بین محله ه ...

فحش دادن یه جریمه باید بده اونم میریزه توی حساب دولت نه شما پیگیریش الکیه بیخیال شیذ بهتره فحش باد هواست

اگ به بقیه هم گفته بیخیال شین خبمحل نزارین ببینین ول میکنه یا ن اگ دیدین باز اومد اونوقت شکایت کنینا ...

آخه الکی تقصییرو میندازه کردن ما

دوربین بود اونجا

برای اون رابطه شما بازوگو کردید جایی، یعنی شاهدی هست که شما این حرف روزده باشید

خیر ما میدونستیم چون فامیل اون خانومی هستیم که با داماد این در رابطه هست ولی پیشه کسی نگفتیم تا اینکه خوده خانوم این آقا گفت زندگی دخترم نابود شده الان میگه من نگفتم شما(مامان من)گفته در حالی که ما نگفتیم

خانوادگی صحبت کردیم راجبش اما غیر این نه

اگ دوربین بود و دیدین دست بر دار نیس شکایت کنین

دیگه نمیاد چون میدونه داماد خودش مقصره الکی پشتش مونده

ولی حرفاش خیلی بد بود هم تهمت زدن هم تهدید کرد هم فحش بد

فحش دادن یه جریمه باید بده اونم میریزه توی حساب دولت نه شما پیگیریش الکیه بیخیال شیذ بهتره فحش باد ...

ما کاری با جریمش نداریم فقط میخاییم بدونه کسی ازش نمی ترسه چه حقی اومده دم در و فحش داده؟مدرک داره ما این حرفو زدیم؟