2777
2789
عنوان

باربری

| مشاهده متن کامل بحث + 4012 بازدید | 41 پست

باربری خوب فقط محک بار 

اقای خیری انصافا ادم خیلی بادرکی هستش 

من همسایه مون اوضاع مالیشخوب نبود نصف قیمت همه جا ازشون کرایه گرفت

شماره تماس:
تهران نو 77798905 

نارمک 77967953 

تهرانپارس 77798191

پيروزی 77359393 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین باربری برای اسباب کشی جابه جا بار هستش تلفن تماس باربری در تهران 02188372002

باز نمیگم از جابه جا بار استفاده کنید 

باربری خوب در تهران جابه جا بار

ضحی هستم و عاشق اسمم و نور!  

برای دریافت خدمات باربری می تونین با شرکت باربری و اتوبار ظرافت بار تماس بگیرید. شرکت ما در تمام نقاط تهران از جمله باربری تجریش، باربری ولیعصر و... فعالیت دارد. برای دریافت کارگر برای اتوبار و باربری با ما در تماس باشید.

سلام عزیزم. من خودم تقریبا یه ماه پیش اسباب کشی کردم و خیلی هم راضی بودم. راستش بار اولم بود اما به سفارش یکی از دوستام با این باربری تماس گرفتم و خیلی هم راضی ام. البته یه چیزی که خیلی خوشم اومد واقعا کارگراشونم خوش اخلاق بودن. اسم باربری شون عدل بار. شماره تلفن و ادرسشونم میذارم براتون.

ادرس سایتشون: https://adlbar.ir/

شماره تلفنشونم: 8752 035 0912

حتما امتحان کنید ضرری نداره

من موقع اسباب کشی یکی از دوستام یه باربری و اتوبار در تهران بهم معرفی کرد که واقعا راضی هستم همیشه دعاش میکنم کارشون خیلی خوبه قیمتاشونم عالیه خوبیش اینه از پرسنل با تجربه استفاده میکنه پیشنهاد میدم برید ازشون قیمت بگیرید 

در هنگام اسباب کشی یکی از مهم ترین کار ها تماس با شرکت های اتوبار است. اما در این زمینه هر شرکتی حرفه ای نیست و شما باید با پرس و جو و گشتن در اینترنت بهترین شرکت اتوبار را پیدا کنید. یک شرکت اتوبار معتبر در زمینه حمل بار، بسته بندی و به کار گیری نیروهای متخصص بسیار دقیق عمل می کند و از بهترین روش های جدید دنیا برای بسته بندی وسایل نیز استفاده می کند. یکی از ویژگی های مهم یک اتوبار حرفه ای داشتن شعب مختلف می باشد که راحتی و رضایت مشتریان را به همراه دارد. اگر در نقاط مختلف تهران دارای شعبه باشید خیلی زودتر دیده شده و این باعث اعتبار شما نیز می شود. از طرف دیگر تمامی شرکت های اتوبار مطمئن بیمه حمل بار ارائه می دهند تا در صورت بروز خسارت از آن استفاده شود. و داشتن بیمه یکی از مزایایی ست که می تواند به شما در زمان انتخاب شرکت اتوبار حرفه ای بسیار کمک کند.

https://zerafatbar.com/ویژگی-های-یک-اتوبار-حرفه-ای/

من هر سال جابجا میشم 

امسال  ک از باربری سلام بار راضی بودم 

حالا ی خرده قیمتشون تند بود ولی کارشون قابل تحسین بود 

وسایل آشپزخونه کابینت سرویس خواب  همه رو ب طور منظم بسته بندی کردن بار زدن خونه جدیدم  چیدن  صحیح سالمم تحویل گرفتم  

شاید باورتون نشه  یکی  از هم تیمی هاشون یخچال سایدم رو تنهایی رو دوشش گرفت 

شماره دفترشونه ۰۲۱۲۲۸۸۳۵۲۳

✔پایین ترین قیمت را با بهترین کیفیت از ما بخواهید

✔کد ثبتی اتحادیه ۱۷۲۰

✔بارگیری تخلیه در کوتاه ترین زمان ممکن

✔دارای وسایل بسته بندی (ضربه گیر های حبابی/کارتون در سایزهای مختلف پنج لایه/کاوردر سایزهای مناسب /سلفون،چسب....)

✔دارای ۱۵ سال سابقه کار حمل نقل سطح شهری و برون شهری
✔کارگران دارای بیش از ۱۰ سال سابقه کار بیمه شده زیر نظر بهداشت درمان ناحیه جهت پیشگیری از شیوع کرونا

✔دارای کامیونت مسقف فلزی موکت کاری شده در سایزهای مختلف با بیش از ۴۰ پتو جهت پیشگیری از صدمه وسایل

✔سرویس دهی به تمام نقاط (شمال غرب شرق جنوب)

✔حمل اجسام سنگین (گاوصندوق/پیانو/میزبیلیارد/یخچال سایدبای ساید...)

شعبه شمال  تجریش خیابان فناخسرو مجتمع طلوع پلاک ۲۳ واحد ۳

لازم ب ذکر است میتوانید شماره ( اسنپ بار )رو از ۱۱۸ بخواهید

http://essnapbar.com/

شماره های تماس 

۰۲۱۲۲۸۸۳۵۲۳

۰۲۱۴۴۳۶۳۷۲۳

✔پایین ترین قیمت را با بهترین کیفیت از ما بخواهید

✔کد ثبتی اتحادیه ۱۷۲۰

✔بارگیری تخلیه در کوتاه ترین زمان ممکن

✔دارای وسایل بسته بندی (ضربه گیر های حبابی/کارتون در سایزهای مختلف پنج لایه/کاوردر سایزهای مناسب /سلفون،چسب....)

✔دارای ۱۵ سال سابقه کار حمل نقل سطح شهری و برون شهری
✔کارگران دارای بیش از ۱۰ سال سابقه کار بیمه شده زیر نظر بهداشت درمان ناحیه جهت پیشگیری از شیوع کرونا

✔دارای کامیونت مسقف فلزی موکت کاری شده در سایزهای مختلف با بیش از ۴۰ پتو جهت پیشگیری از صدمه وسایل

✔سرویس دهی به تمام نقاط (شمال غرب شرق جنوب)

✔حمل اجسام سنگین (گاوصندوق/پیانو/میزبیلیارد/یخچال سایدبای ساید...)

شعبه شمال  تجریش خیابان فناخسرو مجتمع طلوع پلاک ۲۳ واحد ۳

لازم ب ذکر است میتوانید شماره ( اسنپ بار )رو از ۱۱۸ بخواهید

http://essnapbar.com/

شماره های تماس 

۰۲۱۲۲۸۸۳۵۲۳

۰۲۱۴۴۳۶۳۷۲۳