2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنسل کردم چرا میگی عاشقمه. همش میگ عاشقتم. نباشی. نمیتونم یهو خودکشی نکنه. من اونو کحاببرم ترا ...

عزیزم رابطه سمی داری چون ایشون در حد یه آدم مریض عاشقته ..نرمال نیست اینقدر دوست داشتن..اینجوری نابودت میکنه ...فیلم قرمز هدیه تهرانی رو ببین ..چه جوری یه مرد به اصطلاح عاشق پدر دختره رو درآورد ..بهترین کار همون کات کردن بوده ..دردسر رو از خودت دور کن...

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

عزیزم رابطه سمی داری چون ایشون در حد یه آدم مریض عاشقته ..نرمال نیست اینقدر دوست داشتن..اینجوری نابو ...

آره آفرین. سالم نیست. بخاد ب جای برسه. منم حسم همینه. بهش گفتم میگه نه. گفتم مشکل داری. قبول نمیکنه بگم کات فحش میده. دیوونه میشه گفتم بانو ب جای نمیرسم. نمیخامت. میگ اگ تونستی برو خخ

آره آفرین. سالم نیست. بخاد ب جای برسه. منم حسم همینه. بهش گفتم میگه نه. گفتم مشکل داری. قبول نمی ...

مواظب خودت باش واصلا بهش اعتماد نکن ...اگر دیدی تو ویس یا چت تهدیدی کرد مدرک جمع کن ضبط صدا رو گوشیت نصب کن و اگه دیدی غلط زیادی کرد صداشو ضبط کن..نخواد اذیتت کنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

مواظب خودت باش واصلا بهش اعتماد نکن ...اگر دیدی تو ویس یا چت تهدیدی کرد مدرک جمع کن ضبط صدا رو گوشیت ...

آره تهدید. دارم گفت کاری کنم ب گوه خوردن بیفتی. اسکرین گرفتم. یسال باهم بودیم گلم. تازه نیست. پشیمون شدم با اینک دوسش دارم. میترسم آبروم حج او خاستگاری کسی بیاد ببر ه. خودشم ب سرانجام نمیرسونه کارشو

آره تهدید. دارم گفت کاری کنم ب گوه خوردن بیفتی. اسکرین گرفتم. یسال باهم بودیم گلم. تازه نیست. پش ...

نه عزیزم ..رابطه با ایشون آخر و عاقبت خوبی نداره...خدا خودش شرشو از سرت کم کنه ..در پناه خدا باشی عزیزم 😊😊