2777
2789
عنوان

وسواس فکری

89 بازدید | 9 پست

سلام من ی برادر دارم ۱۲ سالشه که ۹ سالش بود وسواس فکری داشت و میگفت میترسم مثلا مامانم بمیره اینجور فکرا مشاور رف فایده نداش بدرد نمیخورد یهو خوب شد

و تا الان خوب بود اما چند روزه میبینم چشماش قرمزه اهنگغمگینی پخش شه غیر عادی گریه میکنه فیلم مورد علاقش نمیبینه حتی دیگه نقاشی هم نمیکنه و خیلی جاها کمیرف نمیرفت ب خودشم گفتم قسمبخور جان مامان چیزیت نیس اخه مامانمو خیلی دوس داره اما نخورد این ینی یچیزی هس و ب خانوادمم گفتم ولی میزنه زیرش بنظرتون چیکار کنم خانوادمم ب دنبال مقصرن فکر میکنن من مقصرم اخه هیچ خواهر برادری دعوا نمیکنن ؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید عاشق شده وگرنه چه مشکل دیگه میتونه داشته باشه

بچه خونگی هست عزیزم

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

سلامشاید خوب نشده بود

ن خوب شده بود

افسردگی

اخه چ دلیلی داره هیچی کم نداره

ن خوب شده بود

منم تو سن دوازده سالگی وسواس گرفتم خانوادم فک کردن خوب شدم ولی یه مدتی کم میشه یه مدتی زیاد نشده ولی اصلا از بین نرفت خانوادم الان با اینکه دانشجو شدم تا یک هفته پیش بخاطر وسواس وافسردگی میخواستم بمیرم

بنظرم باهاش حرف بزن ممکنه شکل وسواس عوض شده باشه مثلا از ترس مردن فرد نزدیک به ترس از یه چیز دیگه تبدیل بشه