2777
2789
عنوان

نماز شب

7 بازدید | 0 پست

نماز شب در احایث معصومین

تاکید معصومین بر خواندن نماز شب در بسیاری از کتب معتبر احادیث دیده میشود. این دعوت به نماز شب در حدی میباشد که آن را معیاری بر شیعه بودن قرار داده و تارک نمازشب را جزو زیانکاران میدانند. در ذیل میتوانید احادیثی چند از معصومین درباره نمازشب را مطالعه بفرمایید.

1: امام صادق (ع): ازجمله سفارشهای پیامبر (ص) به علی (ع) این بود که ای علی! تو را به صفاتی که در خودت هست سفارش میکنم؛ پس آنها را حفظ کن. سپس گفت: خداوندا! او را یاری نما! تا این که فرمود: بر تو باد {خواندن} نماز شب! برتو باد {خواندن} نماز شب! بر تو باد {خواندن} نماز شب!

2: پيامبر خدا (ص) به على (ع): اى على! مؤمن از سه چيز شاد مى شود: ديدار برادران ، افطار كردن روزه و عبادت آخر شب .

3: پیامبر اکرم(ص): جبرئيل پيوسته مرا به شب زنده دارى سفارش مى كرد ؛ چندان كه گمان كردم نيكان امّت من جز اندكى از شب را هرگز نخواهند خفت .

4: حضرت علی (ع) :خوشا به حال آن کس که مسؤولیت های واجب را در پیشگاه خداوند به انجام رسانیده و در راه خدا هر سختی و تلخی را به جان خریده و به شب زندهداری پرداخته است و اگر خواب بر او چیره شود، بر زمین خوابیده و کف دستان خود را بالین خود قرار داده و زمره در گروهی است که ترس از معاد، خواب را از چشمانشان ربوده و پهلو از بسترها گرفته و لبهایشان به یاد پروردگار در حرکت بوده و با استغفار طولانی گناهان را زدودهاند: آنان حزب خداوندند و قطعاً حزب خدا رستگار است.

5: امام صادق (ع): کسى که نماز شب نمىخواند، از شیعیان ما نیست.

6: امام صادق (ع): مبغوض ترین و ناپسندترین مردم نزد خداوند، کسى است که [شب را سراسر به خواب رود] بسان مردارى گندیده و در روز بیکار و تنبل باشد.

7: امام باقر(ع) : خداوند دوست دارد كسى را كه با نماز، شب زنده دارى كند .

8: امام صادق(ع): شرافت مؤمن در نماز شب اوست و عزّت مؤمن در خوددارى او از لطمه زدن به آبروى مردم .

9: امام صادق (ع) فرمودند: «مال دنیا و فرزندان، زینت زندگی این دنیا و نماز شب، زینت آخرت است.

10: پیامبر اکرم(ص): هرگاه بنده در دل شب تار با معبود خود خلوت كند و با او به راز و نياز پردازد ، خداوند دلش را نورانى گرداند ···سپس خداوند به فرشتگانش گويد : « اى فرشتگان ! به بنده ی من نگاه کنید ، كه در دل شب تاریک كه مردم به لهو سرگرمند و نیز غافلان خفته اند ، با من خلوت كرده است .شاهد و گواه باشيد كه من او را مورد بخشش قرار دادم» .

11: حضرت محمد(ص): هر كه نماز شب زياد بخواند ، روز هنگام، خوش سيما باشد .

خام طبعان از فشار رنج دهر آزرده اند. پختگی انگور را زندانی خم می کند