2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدم اول، استفاده از شوینده ی مخصوص نوع پوست صورت هست. شوینده ها به طور کلی سه نوع مختلف دارند،

یا فوم شستشو هستند که حالت کف مانند دارند،

یا ژل شستشو هستند که به شکل ژل های غلیظ هستند.

یا فیس واش هستند که حالت کِرِمی دارند.

من خودم استفاده از فوم شستشو رو پیشنهاد میکنم،

فوم ها هم قدرت پاک کنندگی بیشتری نسبت به فیس واش و ژل دارند و هم پوست صورت رو خشک و ملتهب و پوسته پوسته نمی کنند.

اگر آکنه های قرمز و درشت و ریز و سرسیاه دارید، باید از فوم های شستشوی حاوی سالیسیلیک اسید استفاده کنید که از ترکیباتی هست که برای پوست های دارای آکنه، خاصیت درمانی داره.

بی آب و تاب و توان،

بعد از استفاده از شوینده

نوبت آبرسان هستش.

ژل کرم های آبرسان برای پوست های چرب مناسب تره که روی پوست، چربی ایجاد نکنه و پوست رو برق نندازه.

اگر پوست خشک دارید، من کرم آبرسان قوی برند آردن رو پیشنهاد میدم که مناسب پوست های خیلی خشک هستش.

از سرم های آبرسان مثل سرم هیالورونیک اسید هم میتونید برای آبرسانی به پوست استفاده کنید، باعث میشه لک های قرمز یا قهوه ای ناشی از آکنه های قدیمی، کمرنگ بشن و پوست صورت شفاف و درخشان بشه.

بی آب و تاب و توان،

قدم اول، استفاده از شوینده ی مخصوص نوع پوست صورت هست. شوینده ها به طور کلی سه نوع مختلف دارند، یا فو ...

ممنون پس از فوم شستشو استفاده میکنم

قرار نبود ، بودنت بشه HasRat

استفاده از کرم های ضدآفتاب با SPF بیشتر از ۵۰ هم خیلی مهم هستش، آفتاب یکی از اصلی ترین دلایل لک شدن پوست صورته. حتی بعضی متخصص های پوست توصیه میکنن در خانه هم از کرم های ضدآفتاب در طول روز استفاده کنید.

بی آب و تاب و توان،

حالا در کنار شوینده و آبرسان و ضدآفتاب مخصوص پوست صورت، از سرم هایی مثل نیاسینامید که خاصیت روشن کنندگی و لایه برداری دارند هم میتونید استفاده کنید. اما نه بیشتر از دو یا سه بار در هفته. و حتما پوست تون رو حسابی ضدآفتاب بزنید که لایه برداری و نازک شدن پوست، باعث ایجاد لک نشه.

بی آب و تاب و توان،