2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه ارزو داشتم کراشم سمتم نیاد چون شرایطش اوکی نیست

اما اومد والان به شدت سختمه نه بگم

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
😂😂بزرگترین اشتباه رو کردی مطمعن باش همش قراره بزنه تو سرت اینو

اصلا سین نزده کاش حداقل میگفت نه نمیدونم تو رابزم تایپم نیسی ولی کلا پیاممو سین نزده

خوندش مطمئن باش از قصد سین نمیزنه ک نخاد جواب بده

چرا میخواد جواب نده یه ۶ ماه پیش بهش پیام دادم با پیج فیک جواب داد ولی الان با پیج خودم نه اخه دلیلش چیه

یه بار چندین سال قبل به یکی که کراشم بود پیام دادم از قضا فامیل دورمون هم بود. واضح گفتم همه ی فامیل میگن قراره ازدواج کنیم راست میگن؟ دیدن داره میپیچنه قصدش ازدواج نیست ولی میخواد منو بازیچه کنه همون روز دکمشو زدم رفت

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یه بار چندین سال قبل به یکی که کراشم بود پیام دادم از قضا فامیل دورمون هم بود. واضح گفتم همه ی فامیل ...

نه من غریبس همشهریمه چن ساله میخوامش گفتم اعتراف کنم با اکانت اصلیم اما نه سین زده نه جواب داده ولی قبلا بعش پیام دادم با اکانت فیک جواب داده اما از منو نمیدونم خب جواب میدهد میگفت نمیخوامت چرا اینجوری میکنه