2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔😔😔

257 بازدید | 26 پست

من سه ماهمه وبه هیچکس نگفتم جز شوهرم ومامانم دیشب رفتم خونه خواهر شوهرم وگفتم یه زمینه سازی کنم کم کم متوجه شن بهشون گفتم احتمال داره حامله باشم پر رو پررو زنگ زده به فال قهوه دوستش اونم گفت نه این حالا حالا ها باردارنمیشه ومریضه هم خندم گرفت هم دلم شکست چون واقعا خوشحالی تو وجودش حلقه زد منم تو دلم گفتم لیاقتت همینه که نفهمی دیگه هم نمیگم خاک برسرش از دیشب انرژی منفی بهم داده همش فکرای الکی میکنم 😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن بهشون نگووو اصلا...از ی طرفم بگو که وقتی خونه هاشون میری نخای پاشی کار کنی و اینا و ملاحظتو کنن.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

ناراحتی نداره که به اسگل بودنش میخندیدی که هم انقد حقیره که دوس داره مشکل داشته باشی و هم  در این حد اعتقاد داره به فال قهوه....بزار یه چن ماه دیگه که فهمید کلا اتیش میگیره 😆 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ایشون فقط وقتی قیافشون دیدنی میشه که نی نی گلت بیاد بغلت،یک مثل هست که میگه، همیشه اونی که آخر میخنده، خوب میخنده،شما هم خودتو ناراحت نکن،بهتر که از الان شناختیش،نی نییتم که اومد،مواظبش باش،بلایی سرش نداره.

یا خدا دلم زنگ زده فال قهوه گرفته خواهرشوهرت رد داده ها😂😂😂😂😂😂

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
ایشون فقط وقتی قیافشون دیدنی میشه که نی نی گلت بیاد بغلت،یک مثل هست که میگه، همیشه اونی که آخر میخند ...

آخه ناراحتیم این بود که لا اقل صبر نکرد برم خونه جلو خودم خودشو نشون داد