2777
2789
عنوان

بییااااین

98 بازدید | 29 پست

من ۱۴سالمه راستش یه موضوعیه خیلی ناراحتم میکنه اینه که وقتی توی تایپیک نظرمو میدم تا متوجه میشن که نوجوون بهم میخندن .. چرا ؟

مگه نوجوونی خنده داره ؟

طرف کل زندگی خوصوصیشو میریزه رو اب کسی جمعش نمیکنه اونوقت تا یه نظر میدم راهنماییش میکنم راجب تایپیکش یکی بفهمه من نوجوونم مسخرم میکنن چراا ؟؟

سنت مناسبت اینجا نیست خب

تجربه هات هم ب درد نمیخوره

باید بری کلاس زبان ورزش فیلم بیین کتاب بخونی از این چیزا مغزتون با سم های اینجا پر نکنی

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون اینجا درکل فضای مناسبی برای نوجوون ها نیست

متوجه هستم گاهی محتوای نامناسبی داده میشه

زیاد با اونها کار ندارم درکل سعیم اینه که با افراد هم کلام بشم و تا جایی که میتونم سعی در کمکشون کنم

میدونی چون تو نوجوانی ناپختگیه تو چیزی که بقیه رو میبینن نمی بینی و...ولی از نظر من کار درستی نیست ...

متاسفانه فکر نمیکنن .. نمیبینن صحبتمو فقط سن مد نظرشونه درسته نوجوانان اغلب ناپخته اند چون تجربه زیادی ندارند اما همه یطور نیستند همینطور که افراد بزرگسال درصد اگاهی و ادراک و تجربه متفاوتی دارند نوجوان ها هم همینن

متوجه هستم گاهی محتوای نامناسبی داده میشه زیاد با اونها کار ندارم درکل سعیم اینه که با افراد هم کلام ...

خب شاید نخوان در مسائل زناشویی شون یک نوجوون باهاشون همکلام بشه و بد آموزی داشته باشن.من خودم ۲۰سالمه هنوز توی خیلی از مسائل دخالت نمی کنم

بعداً خودت هم پشیمون می شی که چرا به جای اینجا اومدن کلی کار مفید دیگه انجام ندادی.یعنی بری نانوایی مفید تری تا اینجا باشی!

من خودمم به خاطر افسردگیم اینجام

خب خنده داره ک ی بچه ۱۴ ساله نظر بده برا زندگی ی نفر

ملاک سن نیست از نظر من ایشون نظر من رو بخونن ببینن چیگفتم ایا حرف ناپخته ای زدم ؟ یا نامناسب بوده ؟بعد اون موقع بهشون حق میدم .. ضمنن خودشون نظر خواستند منم در حد توانم دوست دارم بقیه رو راهنمایی کنم 😊