2777
2789

بله از تایم پریود بگذره یعنی بارداری مبارکه

ولی اگه یکی مثلت شد یکی منفی دوباره با یه مارک معتبر مثلا مدیکور تست کن یا از علاعمت باید متوجه بشی

بهترینش ازمایش بتا هست

یعنی میشه منم یروزی تیکر بارداری بزنم😔لطفا برام صلوات هدیه کنین منم زودی مامان بشم🥹❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله از تایم پریود بگذره یعنی بارداری مبارکهولی اگه یکی مثلت شد یکی منفی دوباره با یه مارک معتبر مثلا ...

نه ببینید من شش رو. پیش پریودم تمام شد

بعد الان توی سیکل جدید دو دفعه اقدام کردیم

امروز عصر بیبی چک زدم مثبت شد یک ساعت بعد منفی شد

شش روز بعد پریود مگه اصلا ممکنه

آها یعنی پریود شدی ؟ اگه مثل هر ماه بوده پریودی از نظر حجم خونریزی و اینا نه احتمالش نزدیک صفر هست اما اگه خونریزی خیلی سبک بوده ممکنه

نه ببینید من شش رو. پیش پریودم تمام شد بعد الان توی سیکل جدید دو دفعه اقدام کردیم امروز عصر بیبی چک ...

اهان متوجه شدم

چه نایم هایی اقدام کردین؟ زمان تخمک گذاری؟

اگه از اینجا اقدام کنی از اونجا بیبی چک بزنی غلطه باید حداقل دو هفته از اقدامت بگذره

یعنی میشه منم یروزی تیکر بارداری بزنم😔لطفا برام صلوات هدیه کنین منم زودی مامان بشم🥹❤️

اهان متوجه شدمچه نایم هایی اقدام کردین؟ زمان تخمک گذاری؟اگه از اینجا اقدام کنی از اونجا بیبی چک بزنی ...

ببین من سیکلت ده روزه و دو الی سه روز بعد پریود اقدام داشتیم بعد سر جریانی دیگه اقدام نکردیم

من زیر دلم میگرفت ترشحات خاصی داشتم نفخ داشتم بیبی چک زدم مثبت شد

یک ساعت بعد دوباره زدم منفی شد

ببین من سیکلت ده روزه و دو الی سه روز بعد پریود اقدام داشتیم بعد سر جریانی دیگه اقدام نکردیم من زیر ...

الانم همون علاعم هارو داری؟ اگه داری یا بارداری یا تایم تخمک گذاریته