2777
2789

شنیدم اسپری آردن برای جوش بدن خوبه و خیلیا راضی بودن. ولی حتماً اول یه کم تست کن تا حساسیت نداشته باشی. لباس نخی بپوش و اگه چند هفته خوب نشد، یه دکتر پوست ببین.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چندتا راهکار بهت میدم عشقم

اول تا عرق میکنی دوش بگیر نزار عرق روی پوستت بمونه

بعدش ماسک مو میزنی ، ماسک مو باعث جوش بدن میشه چون روغنی هستن ، سعی کن ببندی موهات بالا نیوفته رو شونه هات

بعدم با توجه به نوع پوستت که خشک یا چرب از پن شستشوی سالسیلیک اسید نو آکنه استفاده کنه .

بزار روی پوست بمونه چند دقیقه ، روی جوش ها و محلی که جوش زده دست نزن، کیسه نکش به هیچ عنوان

بعد حموم هم از یه لوسیون آبرسان استفاده کنید .

تمامم

و اینکه نیازمند صبر هست

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
مرسی عزیزم شنیدم نو آکنه بدتر میکنه

بستگی به پوست داره و نحوه استفاده

چون سالسیلیک اسید خشکی میاره

و خشکی هم بدتر میکنه

حداقل باید هفته ای یه بار الی دوبار مصرف بشه

من جوش روی بدن ندارم

دوستم مصرف کردن راضی بودن بخاطر همین پیشنهاد کردم .

خودمم میخواستم برای دونه مرغی بازوهام بگیرم

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .