2777
2789
عنوان

تعویض پلاک

15 بازدید | 4 پست

حواله ماشین فروختم و وکالت ۳۰ روزه دادم واسه تعویض پلاک .حالا مهلت تمام شده و خریدار ماشین رو فروخته .بهم گفت برو مرکز تعویض پلاک و با خریدار جدید تعویض پلاک کن.به نظرتون بعدا خریدار اولی دبه نمیکنه که مثلا چرا به اون انتقال دادم

وکالتی که دادی برای تعویض پلاک بوده و مهلتش تموم شده. حالا خریدار اول ماشین رو فروخته و تو فقط واسطه شدی برای انتقال به خریدار جدید. تا وقتی سند به نام توست و ماشین رو تحویل خریدار جدید بدی و برگه رو امضا کنی، دیگه خریدار اول نمیتونه ادعایی داشته باشه چون خودش ماشین رو فروخته و تو فقط عملیات تعویض پلاک رو انجام میدی. اما حواست باشه حتماً برگه انتقال رو با خریدار جدید امضا کنی و مدارک رو تکمیل کنی تا دیگه ماشین به اسم تو نباشه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میری اونجا فقط امضا باید بکنیبعدشم برگه سبز و کارت ماشین و.. رو باید نفر سوم داشته باشه

گفتم یه وقت خریدار اول نیاد بعدها بگه چرا ماشین رو به نفر سومی انتقال دادی نگران شدم