2777
2789
عنوان

کثیف غذا میخوره

148 بازدید | 12 پست

یکی از دوستام که واقعا هم غذا شدن باهاش سخته البته به روی ایشون نیاوردم فقط بهانه میارم هم غذا نشم

یکی از عادتهاش اینه موقع غذا برش زدن مثلا برش زدن کیک برای همه یا پیتزا برداشتن قبلش کف سرش و تونیک می زنه و ماساژ میده دستشو نمیشوره بعد شروع می کنه عصبی میخارونه و بعدم دست به غذا میزنه کسی دیگه میلی به خوردن پیدا نمیکنه

شما چی؟ شما آدمی رو دیدید که کثیف غذا بخوره ؟ چه کار میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا بدم میاد دهنی کسی بخورم. چه مادر چه خواهر چه غریبه. بعد تو خوابگاه ما، دوستای نزدیکم اینجور نیستن. ساندویچای گاز زده همدیگه، یا مثلا توی یه ظرف غذا میخورن. یبار یکیشون توی یه ظرف اش نگه داشته بود، گفت برای من و یکی از بچه ها مثلا کبری. کبری ظرفو گذاشت جلوش، نصف اش رو خورد و دهنی کرد، مابقیشم گف بیا برا تو.😐😐😐😐منم گفتم نمیخورم. یا یبار شعله زرداشونو یکی کرده بودن توی قابلمه. چنرش گرفت چند قاشق خورد تو همون قابلمه، بعد مابقیشو هَم زد، گذاشت کنار، گف برا بقیه😐😐😐😐هیچوقت غذای مشترک باهاشون نمیخورم

من کلا بدم میاد دهنی کسی بخورم. چه مادر چه خواهر چه غریبه. بعد تو خوابگاه ما، دوستای نزدیکم اینجور ن ...

منم بدم میاد بابا یکی شاید تبخال زده باشه یکی افت داره یا عفونت داره حالم بد میشه

بله یکی از دوستای خودم که اتفاقا در همه لحاظ عالی بود ولی وقتی غذا میخورد همیشه دور دهنش چرب میشد. ا ...

حین غذا خوردن باید مدام با دستمال صورت رو پاک کرد

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

من کلا بدم میاد دهنی کسی بخورم. چه مادر چه خواهر چه غریبه. بعد تو خوابگاه ما، دوستای نزدیکم اینجور ن ...

من با دهنی خانوادم (بجز داداشم ) و رفیقای قدیمیم مشکلی ندارم(بالای ده سال رفاقت 😂🦦)

ولی بقیه نهه

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک