2777
2789
عنوان

خونه مادریزرگ

112 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها من خونه مادربزرگم تو به شهر خیلی کوچیکه و کلا خونشون همیشه شلوغ پلوغه منم از شلوغی خوشم نمیاد

کلا علاقه ایم بهشون ندارم که بخوام برم خونشون شهرشونم اصن بازار و کافه و ... نداره که بری حداقل سرگرم شی حالا من سر این موضوع با مامانم همیشه بحثم میشه من دوس ندارم برم باید چکار کنم در ضمن بیست سالمه و تو شهر خودمون دانشجوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه چهار روز به خاطر مادرت کوتاه بیا خودتو کنار نکش ،سعی کن با خاله ها و دایی ها و بچه هاشون بهت خوش ...

فازمون بهم نمیخوره عزیزم باهاشون اصلا حال نمیکنم

شهرشونم خیلییی کوچیکه اصن جایی نداره که بری

بچه کوچیکم دارن واقعا مغزمو میخورن تا میام از بس شلوغی میکنن

من چه گناهی کردم که باید همچین شرایطیو تحمل کنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️

فازمون بهم نمیخوره عزیزم باهاشون اصلا حال نمیکنم شهرشونم خیلییی کوچیکه اصن جایی نداره که بری بچه کوچ ...

خودتو تافته ی جدا بافته ندون.آدم باید برای چنین شرایطی سازگاری یاد بگیره، قرار نیست که همه چی همیشه بر وفق مراد ما بچرخه.

مادرت دوست داره چند روز با خواهر برادراش باشه.. از طرفی هم نمیتونه تنهات بذاره بره..

خودتو تافته ی جدا بافته ندون.آدم باید برای چنین شرایطی سازگاری یاد بگیره، قرار نیست که همه چی همیشه ...

تافته جدابافته نمیدونم اتفاقا ارتباطم با ادما خیلی خوبه کلی دوست رفیق کوچیکتر و بزرگتر از خودمم دارم حتی ولی اینا خیلی روخن تو همه چی دخالت میکنن بچه هاشون خیلی شلوغی میکنن من سرم درد میگیره تو شلوغی و خیلی دلایل دیگه...