2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم

118 بازدید | 19 پست

یکی از اقوام نزدیک حامله بود و بچش دختر بود

و توی خواب یک نفر بهم گفت فلانی دختر زاست و کلا پسر نمیاره

و این خانم دوتا دختر داره و پسر میخواد

الانم بچه ی سوم رو میخوان

طبق یک سری خرافات که شاید شنیده باشین نخ و طلا گفتن سومی پسره

ولی من دیدم دختر بود ،از یک طرف از سن ۱۳،۱۴ سالگیم که خیلی بچه بودم خیلی خوابای برگ ریزونی دیده بودم که همش تعبیر شده مثلا یکدونش

[یکبار خواب دیدم یک نفر مرده و عروس خالم توی مجلس حالش بد بود ،صبح همون روز گفتن مادربزرگ عروس خالم مرده]

الان چرا مثلا من این خوابو دیدم برم به طرف بگم آیا؟ آخه میدونم دختر نمیخوان و فک میکنن اگه خدا بهشون بچه بده پسره. بهترین کار چیه؟آخه الکی که آدم یه خواب رو نمیبینه

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن عزیزم میخای چیکار😐😐😐نمیشه گف

اره از یک طرف یک جوریه اگه بگم

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
میشه خواب شوهر منو ببینی؟

منم خوابایی میبینم اکثرا تعبیر میشن

مثلا روز عید قربون خواب دیدم و تعبیرش اینو کزدم ک زنداداشمم برای ما گوشت میاره و ... بعد از عید قربان رفتن شهرستان و گوشت اورد برا من یا خواب دیدم زنداداشم چ مدت بعد بچه دار میشه و بچش چجوری

همه خوابای خوبم برا دیگران تعبیر میشه اما امان از خوابای خوب برای خودم

فقط خوابای چرت و مریضی برا خودم تعبیر میشه

خوابای خوبی میبینم بزا خودم نشده ولی خوابایی ک دیدم تک تکشون درس دراومده حتی بعد از چن سال

خدایا چی میشه اخ ب منم کمک کنی چرا همیشه باید زجر بکشم

کاش جنسیت مهم نبود ولی تا بیسوادها هستن همینه

اره واقعا چه دختر چه پسر بزرگ که بشه خونه زندگی تشکیل میده میره دیگه

منم خوابایی میبینم اکثرا تعبیر میشن مثلا روز عید قربون خواب دیدم و تعبیرش اینو کزدم ک زنداداشمم برای ...

شاید خوابایی که برای خودت دیدی توی آینده ی دور تعبیر شه

خواب ببین شوهرم چه شکلیع چطور باهاش اشنا میشم😐

ای جان😂 ایشالا هر چه زودتر میان تا به غلامی قبولش کنی

شاید خوابایی که برای خودت دیدی توی آینده ی دور تعبیر شه

نمیدونم اخ چقد دور

ولی خیلی از خوابام عجیب تعبیر میشه . نمیدونم شاید اون خوابارو من اشتب تعبیر میکنم اما اخ همشونو گوگل میخونم و یا مشخصه

الیته خوابایی ک تعبیر شدن مث همین خواب تو نیاز ب تعبیر خاصی نداشتن عین خودش اتفاق میفته .

خوب حالا بری بگی من خواب دیدم دختره که چی بشه ؟؟

فوری دست به کار شن پسرش کنن

بیخیال دختر ، خوابت خیر باشه

خواب دختر رحمته و روزی فراوون ، دیدی اون حامله اس و بچش دختره ، انشالله روزی و مال و منال فراوون قراره بهش برسه، ربطی به تعیین جنسیت بچش نداره