2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرم

سالهاست دارو میخوره

فقط تمیزی هم نیست

روحی هم از اون هست

مثلا یکبار میگقت نگاه اشغاله مثلا اشغال می دید

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

وسواس شستشو داشتم.

اگر کسی حتی نوک انگشت اش رو به ملافه های بالش و تشک ام میزد، کل ملافه ها رو میشستم و با الکل، فلز تخت رو ضد عفونی میکردم. حتی کل لباس هام رو هم میشستم. حتی پرده اتاق رو هم میشستم.

به روانپزشک مراجعه کردم

قرص پاروکستین و آریپیپرازول میخورم و اون وسواس شدید از بین رفته.

من درمانگرم.

ببخشید ولی خیلی از امثال شماها، حقه باز هستند و به جای اینکه افرادی که وسواس خیلی شدید دارند رو به روانپزشک ارجاع بدن، سعی میکنن با بیشتر کردن و طولانی کردن جلسات روان درمانی، فقط پول بیمار وسواسی رو به جیب بزنند.

ببخشید ولی خیلی از امثال شماها، حقه باز هستند و به جای اینکه افرادی که وسواس خیلی شدید دارند رو به ر ...

وسواس دو گونه داره .یکیش فیزیولوژی است و دیگری روانی . گاهی هر دو باهم هستند. کار به این سادگی که شما گفتید نیست. و درمانش هممستقیم نیست. نمیشه گفت شیاد ولی کار نابلد درسته. اول خواب طرف را باید درست کنیم بعد نشخوارهای فکری بعد فوبیا ها در آخر اگر وسواس مانده بود cbt می کنیم. اگر دیدم سرعت بهبودی پایین است همزمان با تراپی دارو درمانی محدود را با کمک روانپزشک مکمل می کنیم.

گندم ز گندم بروید جو ز جو

وسواس دو گونه داره .یکیش فیزیولوژی است و دیگری روانی . گاهی هر دو باهم هستند. کار به این سادگی که شم ...

اما روانپزشک من میگه وسواس تا ۷۰ درصد در مرحله اول باید با دارو کنترل بشه.

اما روانپزشک من میگه وسواس تا ۷۰ درصد در مرحله اول باید با دارو کنترل بشه.

بستگی به شدتش و نوعش و علت به وجود اومدنش داره. من دوره های آذرخش مکری را به مدت زیادی گذروندم. استاد اول روانپزشکی ایرانه. اصلا روی دارو تمرکز نمی کنه مگر در شرایط خاص. ولی اگر به شما جواب داده خوبه. می بیند که نشخوار فکریتون هم کم شده. اضطرابتون هم کاهش پیدا کرده. احتملا یکی از قرص هاتون SSRI باشه. مثلا فلوکستین یا سیتالوپرام.

پاروکستین SSRI است. چه مدت گفته باید بخوری و چه تاثیراتی بصورت کلی خوب بد روتون داشته؟

روانپزشک برای من با داروی سرترالین اول شروع کرده بود

تا آخرین دوز ممکن هم ، دوز سرترالین رو بالا برد

اما نتونست وسواس من رو کنترل کنه

در نهایت پاروکستین تجویز کرد

تقریبا یک سال و نیم یا دو ساله که پاروکستین با دوز ۴۰ میخورم. خواب و اشتهام رو به شدت زیاد کرده.

روانپزشک برای من با داروی سرترالین اول شروع کرده بود تا آخرین دوز ممکن هم ، دوز سرترالین رو بالا برد ...

همینطوریه. تست می کنن ببین کدوم خوبه. از کجا می دونی کدوم داروها اثر کرده؟