2777
2789
عنوان

کنکوریا ییاین

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کمه نمرت مخصوصا دینیمیدونی ضریب فارسی چقدره؟کاش قبل تر به فکرش میبودی و میخوندی ولی عیب ندارع ه ...

واقعا؟متاسفانه وقتم کمه😭

زیست فیزیک شیمی عربی هم هستن دینی و فارسی هم باشه میشه ۶ تا درس چطوری توی دو هفته تمومشون کنم🥲

واقعا؟متاسفانه وقتم کمه😭زیست فیزیک شیمی عربی هم هستن دینی و فارسی هم باشه میشه ۶ تا درس چطوری توی د ...

خب عزیزم پس بهتره امسال فقط به فکر ترمیم باشی برا همه درسات و سال دیگه کنکور بدی ، امسال ازمایشی باشه فقط چون نهایی خیلی مهمه و برا رشته شما نیم نمره هم تاثیرداره

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
تموم میشن؟زیست فیزیک شیمی عربی هم هستن؟خیلی استرس دارم و فقط دو هفته وقت دارم....

اره بابا فقط باید روزی دوازده سیزده ساعت بخونی

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

خب عزیزم پس بهتره امسال فقط به فکر ترمیم باشی برا همه درسات و سال دیگه کنکور بدی ، امسال ازمایشی باش ...

اصلا امکان نداره همین امسالم بزور گذاشتن پشت کنکور بمونم نشه یه رشته الکی هم شده پیام نور و آزاد میفرستنم

اگه ترمیم بزنم و وقت خوندن نداشته باشم و کمتر شه نمرم که بدتره🫠

فارسی خط ب خط محسنی رو ببین دینی هم روزی ی درس حفظ کن و پیام و تعاریف رو از فرمول ۲۰ تا ۱۰ روز دینی تموم میشه تا دو هفته هم اگ با خط ب خط محسنی بری هر روز ی جلسه و بعد مطالعه همون جلسه از جزوه محسنی ۱۴ روزه هم فارسی تموم میشه

فارسی خط ب خط محسنی رو ببین دینی هم روزی ی درس حفظ کن و پیام و تعاریف رو از فرمول ۲۰ تا ۱۰ روز دینی ...

زیست فیزیک شیمی عربی چی میشه برای ایناهم بگید ممنون میشم واقعا🫠

زیست فیزیک شیمی عربی چی میشه برای ایناهم بگید ممنون میشم واقعا🫠

زیست اولویتتو بزار فصل ۴ و ۷ و عین چی فقط حفظ کن بعد با بارم بندی برو جلو کلاس بانک نهایی فرهمند نیا یا امتحان نهایی ک در حال پخشه میتونه بهت کمک کنه

عربی قوائد برا ترجمه حیاتی ترینه از دوره فلاح فکر کنم ۶ جلسه است امتحان نهایی قوائد رو ببین و با فرمول بیست هر سه روز یک درس رو مطالعه کن در کنارش قوائد هم بخون

فیزیک ۴ فصله ۸ روز وقت بزار آموزش با کمبو قضاتی اصلا سراغ استاد دیگه نرو هر فصلت ک تموم شد ی روز هم وقت بزار جزوه و تکالیف کلاست

شیمی هم اول الکترو شیمی رو بخون بحثش سنگینه بعد اسید و باز و بعد ۳ و ۴ ، اگ چیزی نمیدونی کلاس امتحان نهایی فراهانی معجزه است حتی بدرد تست های کنکور هم میخوره قشنگ مفهومی تدریس میکنه

فقط اینکه عین چی باید بخونی من سال کنکورم سه هفته مونده ب نهایی ساعت مطالعه ام ۱۳ اینا بود بیشتر هم میشد معدلم ۱۹،۹۶ شد فقط ریاضی نیم نمره نگرفته بودم

زیست اولویتتو بزار فصل ۴ و ۷ و عین چی فقط حفظ کن بعد با بارم بندی برو جلو کلاس بانک نهایی فرهمند نیا ...

وای خیلییییییی ازتون ممنونممممم😭❤️

مرسی واقعا مرسی چشم🥲

انشالله که برسم🫠