2777
2789
عنوان

چک صیادی

64 بازدید | 10 پست

سلام خانومای گل خسته نباشین خانوما یه سوال داشتم درمورد چک من تا حالا چک ب اسمم نبوده یعتی نمیدونم چطوریاس الان یه نفر چک داده به اسم خودم ببرم بانک روز موعد چی بگم ؟فرمی چیزی هم باید پر کنم ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چک رو باید به کدملی شما ثبت کرده باشن . شما هم وارد یکی از اپ های بانکی خودت بشو ( فرقی نداره کدوم بانک باشه) در قسمت چک یا عملیات چک . تایید چک به عنوان گیرنده رو بزن. ازت شناسه صیاد میخواد و بعد هم تایید میدی و تموم میشه . بعد هم چک رو ببر بانک به هر حسابی که دوست داری ( به نام خودت) بخوابون . اگر میخوای چک رو بدی به کس دیگه ای بعد از اینکه به عنوان دریافت کننده تاییدش کردی باید انتقال بدی به اون شخص

چک رو باید به کدملی شما ثبت کرده باشن . شما هم وارد یکی از اپ های بانکی خودت بشو ( فرقی نداره کدوم ب ...

ممنونم عزیزن اره مراحل ثبتش انجام دادم فقط نمیدونسم ک بانک برم چی بگم و چیکار کنم ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزن اره مراحل ثبتش انجام دادم فقط نمیدونسم ک بانک برم چی بگم و چیکار کنم ممنونم عزیزم

اگه توی بانکی که صادرکننده ی چک هست حساب داری باید چک رو ببری و فرم واریز به حساب رو پر کنی . اگه بانکی که حساب داری متفاوت با صادرکننده ی چک هست باید فرم کلر پر کنی