2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل ازهراقدامی بایدعلت ریزش مومشخص بشه،اگه علت ربزش مو تیروییدیامشکلات هورمونی باشه هرچقدرهم قرص تقویتی بخوری بیفایده س اول بایدبری پیش یه فوق تخصص داخلی وباانجام ازمایش علت ریزش مومشخص بشه وباتوجه به اون درمانوشروع کنی

کسی که چیزی نمیگه من ده بار گفتم یه شامپو ضد ریزش بهم معرفی کنید ولی هیشکی جواب نداد

من شامپو سبورگولاتینگ دابل آ سفارش دارم بعد از کلی تحقیق ولی فقط با شامپو و چیزای موضعی درمان نمیشه باید مکمل بخوری یا دارو اگه مشکلی داری چون اول از درون باید درست بشی بعد از بیرون

من چند وقت پیش خیلی موهام میریخت قرص آهن و بیوتین امگا سه و ویتامین e.بکمپلکس وزینک خوردم یه مدت اوک ...

من اپتی وومن میخوردم فیفول هم اضافه کردم چون کم خونی دارم و اوتی وومن به تنهایی کمکی نمیکرد بهم

امگا سه و ویتامین دی هم باید بگیرم

چون اصلا ماهی و میگو دوس ندارم

خونمون هم نورگیر نیست

من شامپو سبورگولاتینگ دابل آ سفارش دارم بعد از کلی تحقیق ولی فقط با شامپو و چیزای موضعی درمان نمیشه ...

بچه شیر میدم

ولی قبل از بچه داریم هم ریزش داشتم الان دیگه کلا زمینه سرم پیداست

نمیدونم چه غلطی کنم

من اپتی وومن میخوردم فیفول هم اضافه کردم چون کم خونی دارم و اوتی وومن به تنهایی کمکی نمیکرد بهمامگا ...

اره امگا سه واقعا مهم و معجزه میکنه ،ویتامین دی هم یادم رفت بگم اونم دوز روزانه میخورم

بچه شیر میدم ولی قبل از بچه داریم هم ریزش داشتم الان دیگه کلا زمینه سرم پیداست نمیدونم چه غلطی کنم

وای زودتر یه فکری کن

ریزش که طولانی بشه پیاز مو میسوزه و دیگه با هیچی درنمیاد موهات

باید بری کاشت کنی