2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن زیاددقیق نیس منم این هفته میخوام انجام بدم

چند هفته ای ؟؟ من با این برنامه های اینترنتی تاریخ آخرین روز پزیودمو زدم الان ۹ هفته م ...دکترم نوشته ۱۱ هفته برو برای ان تی ولی نمیدونم چندم باید برم...شما چند هفته میرین ان تی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

من ۳ تا سونو بهمگفتن دختر ولی علائمم مثل پسر یه دختر دارم حالا چند نفریم بهم گفتن خواب دیدیم رفتی زایمان برگشتی گفتی بچم پسر اولین نفر هم خودم این خواب رو دیدم هنوز نمیدونستم جنسیتش چیه و از طربی دختر ۵ سالمم گفت خواب دیدم رفتی بیمارستان اومدی گفتی اجی نداری بجاش داداش داری

مادرمم خواب دیده بود

چند روز پیشم خواهر شوهرم گفت خواب دیدم اصلانم براشون مهم نیست ولی همش همین خواب رو میبینن دقیقا

چند هفته ای ؟؟ من با این برنامه های اینترنتی تاریخ آخرین روز پزیودمو زدم الان ۹ هفته م ...دکترم نوشت ...

من این هفته ۱۲هفتم پرمیشه دکترگفت اخرای این هفته برو

درخواست دوستی مطلقاممنوع خودتوالکی خسته نکن

من این هفته ۱۲هفتم پرمیشه دکترگفت اخرای این هفته برو

یعنی تاریخ آخرین پریودتون کی بوده؟؟ برا من ۸ اردیبهشت بود

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من ۳ تا سونو بهمگفتن دختر ولی علائمم مثل پسر یه دختر دارم حالا چند نفریم بهم گفتن خواب دیدیم رفتی ز ...

یه ماه دیگه مونده زایمان کنم خیلی دوستداشتممثل خوابم میشد

سلامرفتم سونو گفت رشدش متوقف شدهتو۶هفته موندهمن باید۱۱هفته و ۴روز بودم

عزیزم خیلی ناراحت شدم ...حالا باید چیکار کرد؟؟