2777
2789
عنوان

فاکتور 5

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 46 پست
وا اين حرفا چيه ؟ چرا سالم نباشه؟ مگه دكترا مريضن يه دارويي بدن كه بچه رو مشكل دار كنه؟ اين داروها ب ...

شماهم هر روز  میزنین رو شکم ..و ممنونم ازت ک امید وار شدم

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
دقيقا ! توي راه مادر شدن به نظرم اين آمپول زدن از كوچكترين از خودگذشتگيهاست، من كه عصر به عصر ميزنم ...

وقتی میفهمی بچه حالش خوبه تمام دردارو فراموش مکنی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شماهم هر روز  میزنین رو شکم ..و ممنونم ازت ک امید وار شدم

بله هر روز ميزنم دور ناف يه روز راست يه روز چپ، خيييلي آروم بايد تزريق كني كه كبود نشه قبلشم خوب الكل بزن دردت نمياد ديگه، بعد كه زدي هم جاشو فشار نده، دو سه روز زدي عادت ميكني انگار نه انگار. من خيلي روزا ساعتش جوري بود كه بيرون از خونه بودم يه دقيقه تو ماشين همونجا زدم و خلاص

من دكتر تهران ميرفتم واسم تجويز كرد الان شهرستانم همينجا ميخرم و ميزنم، فقط ميدونم كه همسرم كپي كارت ...

جدی قیمتش کمه چون  دست و بالمون  تنگه فقط برا قیمتش میترسم و اینکه شوهرم اجازه نمیده استفاده کنم

بله هر روز ميزنم دور ناف يه روز راست يه روز چپ، خيييلي آروم بايد تزريق كني كه كبود نشه قبلشم خوب الك ...

چ خوب

شما از امپولش چیزی میدونید ..از قیمتشم میدونید 

نه در جریان قیمتش نیستم ولی میدونم خانمهای که مشکل انعقاد خون دارن گاه از قبل بارداری تا پایان بارداری باید برای لخته نشدن خونشون بزنن 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
من چکار کنم ک شوهرم اجازه نمیده امپول بزنم میگه دوست ندارم

عزيزم شما بايد به خاطر بچه بزني اون دوست نداره؟ من حرفي ندارم ديگه اينو خودتون بايد حل كنين ولي متاسفانه راه ديگه اي جز زدن نداري متاسفانه تجربه بدي هم داري نميشه ريسك كني واقعا ، به دكترت بگو واسش توضيح بده شرايطو، قيمتشم همون قدر باشه فكر كنم كه گفتم حالا دقيق از همسرم ميپرسم اينجا واست مينويسم

عزيزم شما بايد به خاطر بچه بزني اون دوست نداره؟ من حرفي ندارم ديگه اينو خودتون بايد حل كنين ولي متاس ...

شوهر من هیچ دکتر قبول نداره .میگه بخواد میمونه نخوادم میره .با این حرفاشه ک عذاب میبینم ...ممنون میشم بپرسی 

شوهر من هیچ دکتر قبول نداره .میگه بخواد میمونه نخوادم میره .با این حرفاشه ک عذاب میبینم ...ممنون میش ...

حرف شوهرت غيرمنطقيه، كسي مريض بشه دكتر دارو بده بگه تا استفاده نكني خوب نميشي اونوقت چكار ميكنه؟ ميگه بخواد خوب بشه ميشه؟ يا آدم دست و پاش بشكنه بايد گچ بگيره اونوقت بگه بخواد خوب بشه ميشه گچ نميخواد ؟؟؟ اينم خب يه چيزيه مثل همون چيزا كه گفتم فرقي نميكنه

عزیزم اسم آمپولتو می دونی؟تو آزمایش فهمیدی فاکتور مشکل داره؟اسم ازمایش همون فاکتور پنجه؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
من چکار کنم ک شوهرم اجازه نمیده امپول بزنم میگه دوست ندارم

عزیزم اگه مشخص شده که درمانت آمپوله و آسپرین تو شهر خودتونم حتما دکتر بهت میده چرا خودتو اذیت کنی هر ماه بری مشهد

ن بارداری شیرینه بچه نفس پدر و مادرشه .شاید شما ها سالم باشید و خدانکرده یکی سقط نداشته باشید یا اصل ...

من تصميمم جديه برا آينده كه اگر خدا خواست يه بچه خودم ميارم

يكي از پرورشگاه يا يه بچه بي سرپرست

و اگرم نداد راضيم به رضاي خدا

من اونطور كه شكا به بچه فكر ميكنيد فكر نميكنم

بنظرم هر بچه اي ميتونم جون پدرمادرش بشه حتي اگر از خون و گوشت خودت نباشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
عزیزم اسم آمپولتو می دونی؟تو آزمایش فهمیدی فاکتور مشکل داره؟اسم ازمایش همون فاکتور پنجه؟

اره ازمایش دادم گفتن فاکتور ٥ پایینه باید امپول بزنی