2821
2789
عنوان

فاکتور 5

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 46 پست
امپول فاکتور 5 رو باید تایید بیمه بگیری شرایط داره  دارو از این هم قرار گرونتر بشه خدا رحم کنه ...

شما از امپولش چیزی میدونید ..از قیمتشم میدونید 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
عزيزم من نميدونم فاكتور ٥ كدومه ولي احيانا نشكل انعقاد خون ندارين ؟ منم تو آزمايشام مشخص شد دارم ،ال ...

عزیزم شما تا ٩ ماه گفتن بزنین اگه تا ٩ ماه ٣یا ٤ تومن بشه ک خوبه ب من گفتن ٩ ملیون درمیاد ..فاکتور ٥ مربوط میشه ب انعقاد خون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلیییییی خیلی ناجور با آمپول مشکل دارم. نه نمی زدم. باورتون بشه یا نه قید مادر شدن رو می زدم. چو ...

منم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
عزيزم من نميدونم فاكتور ٥ كدومه ولي احيانا نشكل انعقاد خون ندارين ؟ منم تو آزمايشام مشخص شد دارم ،ال ...

شما باردارین .و بچه خوبه سالمه ..چون میگن با این امپولا کمتر بچه ایی سالم درمیاد 

بعد اينكه ربطي به خواست خدا نداره خدا ميخواد بچه بهش خونرساني نشه خفه بشه از بين بره؟؟ پس چرا بهمون ...

اره واقعا سه تا سقط کردم میترسم دیگه نمیدونم چکا کنم .

منم

ن بارداری شیرینه بچه نفس پدر و مادرشه .شاید شما ها سالم باشید و خدانکرده یکی سقط نداشته باشید یا اصلا بچه دار نمیشدین ..اون موقعه میفهمین ک حاظرین تمام مشکلاتو بجون بخرید فقط اون لحظه رو حسش کنی عالیه ..

من خیلیییییی خیلی ناجور با آمپول مشکل دارم. نه نمی زدم. باورتون بشه یا نه قید مادر شدن رو می زدم. چو ...

خداروشکر که همه مثل شما فکر نمیکنن. الان خیلیا باید توی بارداری این آمپولارو استفاده کنن و بچه هایی سالم و تپل مپل به دنیا میارن اتفاقا. عهد بوق نیس که وقتی مادر مشکل داره قید بچه دار شدن رو زد

خداروشکر که همه مثل شما فکر نمیکنن. الان خیلیا باید توی بارداری این آمپولارو استفاده کنن و بچه هایی ...

من با توجه به روحیه خودم گفتم که دوست نداشتم سختی بکشم... 

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

وا اين حرفا چيه ؟ چرا سالم نباشه؟ مگه دكترا مريضن يه دارويي بدن كه بچه رو مشكل دار كنه؟ اين داروها باعث ميشن خونرساني به جنين بهتر انجام بشه، اينجا كه توي اصن دو سه ساله خيييلي از دوستامون زدن و به سلامتي زايمان كردن و الانم بچه هاشون كاملا خوب و سالمن، ببين اگه دكتر تجريز كرده واست بايددد بزني و راه ديگه اي نداري، پس بهتره دل خودتو بد نكني و به خدا توكل كني و بزني 

اصلا نترس .اشتباه شنیدی عزیزم. این آمپولا خون مادرو رقیق میکنه و مواد غذایی و اکسیژنو خیلی بهتر به ن ...

خداروشکر  من هم از امپولش هم از سقطش میترسم ...شما دکتر کجا رفتین .من نزدیکا مشهد هستم مخوام برم پیش دکتر خوب

ن بارداری شیرینه بچه نفس پدر و مادرشه .شاید شما ها سالم باشید و خدانکرده یکی سقط نداشته باشید یا اصل ...

دقيقا ! توي راه مادر شدن به نظرم اين آمپول زدن از كوچكترين از خودگذشتگيهاست، من كه عصر به عصر ميزنم واسم مهم نيست جاي كبودي يا هرچيزي و فقط ميگم بچه حالش خوب باشه من هركاري از دستم بربياد ميكنم بقيه چيزا هم كه اول و آخر دست خداست

خداروشکر  من هم از امپولش هم از سقطش میترسم ...شما دکتر کجا رفتین .من نزدیکا مشهد هستم مخوام بر ...

من دكتر تهران ميرفتم واسم تجويز كرد الان شهرستانم همينجا ميخرم و ميزنم، فقط ميدونم كه همسرم كپي كارت مليمو ميبره داروخانه و تاييد ميكنه و ميگيره دارورو، از قيمتشم نترس اونقدا نيست كه شنيدين