2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان زیاد رو مود نیستم همینطوری میگم لباست صورتی و سفیده شاید متولد بهار

😐😐

ازکجا فهمیدی؟

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

امروز خودکشی قراره کنم موفق میشم یا ن!؟

زندگی همه هیچ بر هیچ مپیچ..🖤 از زندگی خستم دعا کنید زودتر بمیرم ..:) کاربرای آقا روم ریپلای نکنید جواب نمیدم!!

گلم میشه بگی من تو این هفته وارد رابطه میشم؟تو بانک استخدام میشم؟

عزیزم اگه شخص خاصی مد نظرته میخوای بدونی ستاره هاتون جفته یا نه ف ال ابجد بلدم

ولی حسی بگم تو بانک استخدام نمیشی حداقل تا یک ماه ولی وارد رابطه میشی فعلا منتظر یه جرقه ای از اون شخص

آینده ⏳️🕛

عاجی تروخدااااا منو بگو ... واقعا ثواب میکنی . دیگه قول میدم ریپ نزنم سوال بپرسم . خواهر تروخدا بگو حس میکنی تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهرانو قبول میشم ؟( شهر تهران بودنش خیلی مهمه برام 🥲 ) . واقعا ثواب میکنی جواب بدی . ماه محرمم هست دیگه بیشتر ثواب میکنی😂❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

😐😐ازکجا فهمیدی؟

نمی دونم چه ارتباطی بین شما و کاربر بانوقوی هست اما جاهای دیگه هم مثلا دیده بودم شما ایشون رو معرفی می کردین و تگ.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16811116/کی-تفسیر-سرکتاب-بلده?postId=392419516

این پستتون هم جالب بود قبلش اصلا به اسم کسی که تاپیک رو زده نگاه نکرده بودم اما وقتی اسمتون رو دیدم فهمیدم.

مثلا با این پست می خواستین تعجبتون رو نشون بدین !!

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

امروز خودکشی قراره کنم موفق میشم یا ن!؟

تو تو هیچی موفق نمیشی حتی تو خودکشی 😤

تا وقتی خود واقعیتو پیدا نکردی تا وقتی بیخیال حرف اینو و اون چشم و هم چشمی کردن نشدی تا وقتی نفهمی که تو بازیچه نیستی و وجودت واسه خیلیا مهمه .....

پس دختر خوب افکار غلطتتو بریز دور قراره خبر خوبی بیاد برات

آینده ⏳️🕛

عزیزم اگه شخص خاصی مد نظرته میخوای بدونی ستاره هاتون جفته یا نه ف ال ابجد بلدم ولی حسی بگم تو بانک ا ...

نه گلم میخام بدونم که تو این هفته وارد رابطه میشم؟مشخصاتش و ظاهرش چجوریه و اینکه دوسم داره

از سینمای خسته شدم دیگع😂

نمی دونم چه ارتباطی بین شما و کاربر بانوقوی هست اما جاهای دیگه هم مثلا دیده بودم شما ایشون رو معرفی ...

اره عزیزم درست میگی چون بارها ازش پرسیدم و درست گفته ،ولی سو تفاهم نشه گل

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
انشالا اره امیدت بخدا

مرسی عسلم . خیلی لطف کردی . ممنون بابت انرژی خوبت . اجرت با امام حسین❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه