2777
2789
عنوان

استرس گرفتم

47 بازدید | 14 پست

میخوام اقدام کنم انقدر تایپک مزخرف خوندم که نمیدونم سر زایمان ال شد بل شد کلا منصرف شدم چرا اخه اینجا به نظرم کلی خانوم باردار هست این استرس و حس بد ممکنه کلی اسیب بدتری بزنه ابن تابپک زدن و گفتن نگرانیو تعریف کردن خاطرات بد گفتنش اسونه ولی تاثیرش رو اونایی مثل ما که تو اقدامن خیلی بد توروخدا یکم حال خوب بهم هدیه بدیم اونم تو فضایی مثل نینی سایت

عزیزم آدم ها تجربه مختلف دارن و قرار نیست شما هم تجربه اش کنید که. سیستم ایمنی هر فرد و آستانه تحمل هر فرد و سن و سابقه بیمارهای زمینه ای و تغذیه و آگاهی و تمرین هر فرد متفاوت هست. حالا هر کسی یه مشکلی تجربه کرده شما رفتی همه رو خوندی و فکر میکنی برای شما قراره همش پیش بیاد که اصلا اینطوری نیست. چکاپ ها رو به موقع برو به حرف پزشک متخصص فقط گوش کن کلاس های بارداری و زایمان شرکت کن من مطمئنم آمادگی داشته باشی همه چیز خوب پیش میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این همه زایمان میکنن حالا یه موردایی اینجوری بوده و ایناهم احتمالا تو قبل این دوران هم موارد مشابه ر ...

همون دیگه ادم ناخواسته دچار استرس میشه تا الان خیالم جمع بود که دیگه تو این دوروزمونه ما با این همه امکانات اتفاق نمیوفته دیدم خیلیا خاطراتشونو اومدن تعریف کردن دیدن شنیدن که طرف فلان شده هسته شدیم بقران از این حجم استرس و فشار روانی

عزیزم آدم ها تجربه مختلف دارن و قرار نیست شما هم تجربه اش کنید که. سیستم ایمنی هر فرد و آستانه تحمل ...

نمیدونم بخدا استرس و فشار روانی و خستگی ذهنی کلافه کرد مارو هرکاری میخوای بکنی چهارنفر هستن بیان هی داستانای متفاوت تعریف کنن که اره این بعد منفیم وجود داره بچه اوردن شیرینه تا الان فکر چکاپ ها و اینکه سیسمونی چی نیاز داره بودم تا رسیدن به همچین داستانی کلا منصرف شدم

و اینکه چیکار کردی تاالان برای اقدام؟من یه لیست ازمایش دادم به یه دکتر اگر لطف کنه بنویسه اونو انجام ...

اره منم چکاپ شدم ازمایش دادم ببرم پیشش که استارتو بزنه که نمیرم دیگه فکر کنم بعد من تنبلیم داشتم گفت باید وزنتم بیاری پایین

اره برای بچه اولمه من تجربه زایمان ندارم استرس گرفتم من 26 سالمه

شبیه همیم تقریبا

دهه هفتادی و بچه اول.

استرس چرا عزیزم؟

مسیریع که باید به امیدخدا طی کنیم چرا نگرانی از بابت زایمان؟

مطمئن باش همونقدر افراد از زایمانشون ناراحتن و گله دارن، چندین برابرشون خوشحالن و راضین. مثل ازدواج یا هر تصمیم دیگه ای، هم ناراضی داره و هم راضی

شبیه همیم تقریبادهه هفتادی و بچه اول.استرس چرا عزیزم؟مسیریع که باید به امیدخدا طی کنیم چرا نگرانی از ...

نمیدونم بخدا اینم هست به هرچی فکر کنیم همون میشه پس ما دیدمونو مثبت کنیم انشالله بخیر میگذره

اره برای بچه اولمه من تجربه زایمان ندارم استرس گرفتم من 26 سالمه

سلام عزیزم؛ برای داشتن بچه سالم و بارداری عالی , کنترل استرس و اصلاح سبک زندگی ( رژیم مدیترانه ای و ورزش هوازی ) به همراه مکمل های عالی مانند مایوفولات و فرتیل اید زنان, کوکیوتن100 , ویتامین D3 1000 برای خودتان و برای همسرتان فرتیل اید اقایان با توجه به دستور حداقل برای 3 ماه مصرف کنید . مکمل خوب برای کاهش استرس که خواب اور نباشه مکمل ال تئانین برند وایتال نوترینتس عاااالیست و روزی 1-2 کپسول مصرف کن و برای اقدام از لوبریکانت استفاده نکن چون اسپرم کش هستند به جز لوبریکانت بی بی دنس که مخصوص بارداریه .

ازمایش کلی و هورمونی نه فعلا فقط برای خودم من وزنم بالای 90

سلام, عزیزم برای کاهش مقاومت به انسولین و کنترل تنبلی تخمدان ؛ اصلاح سبک زندگی و مصرف مکمل مانند اوابوست یا فرتی بیوتیک عااالیه زیرا هم باعث کاهش وزن و مقاومت به انسولین میشه و هم کیفیت تخمکتو بالا میبره که جنین خوبی در رحمت تشکیل بشه .