2777
2789
عنوان

عشق به فامیل

477 بازدید | 54 پست

چند وقتی هست حدود یه سال یه شب در میون خواب پسرخالمو میبینم همش خواب میبینم باهم ازدواج کردیم . اره دوستش دارم ولی هیچ کی نمیدونه. خانواده خوبین خالم اینا پسرش مودبه یه دوست دخترم نداشته از بچگی بزرگ شدیم باهم . تو اینستا چند وقت پیش دلو زدم به دریا درخاست دادم بهش سریع قبول کرد بک داد رفتم دیدم دختر فقط منو فالو داره امیدوار شدم دیگه از اون روز ذهنم بیشتر درگیر شده . بگید چیکار کنم بچه هم نیستیم ۲۳ سالمونه هردو.میخوام یه طوری بشه خودش پا پیش بذاره چون حس میکنم اونم یه حسایی داره

🤣🤣🤣🤣

خدااااااا ی من

یگم استوری هاش رو لایک کن

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه حسی داره پا پیش میذاره نگران نباش

استوری بذار ریپلای کنه سر صحبت باز بشه

همش از خودت نذار البته استوری

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

بعد ما رفتو امد زیاد نداریم . وقتی تو یه جمعی هستیم منو اون زیر چشمی نگاممیکنه متوجه میشم یه سوال از اون یکی پسرخالم پرسیده بوده ک منو اون باهمیم یا نه اونمگفته نه .البته این مال چن سال پیش بود ولی حس میکنم بی میل نیست . بگید چیکار کنم خسته شدم از بس خوابشو دیدم و بش فکر کردم

به بهانه هایی پیدا کن پیام بده تو اینستا راه رو براش باز کن اما به هیچ عنوان تو پیشنهاد اول و مستقیم نده خط بده اون بیاد جلو

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

اخیییی🥺

استوری مستوری بزار

به بهانه ای استوریاشو ریپلی کن

البته شورشو درنیاری🤣

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

به بهانه هایی پیدا کن پیام بده تو اینستا راه رو براش باز کن اما به هیچ عنوان تو پیشنهاد اول و مستقیم ...

بابا ازین خجالتیا و درونگراهاس ک ب فکر ابرو هستن من چی بفرستم براش اخه

خب اگه حسی داره پا پیش میذاره نگران نباش استوری بذار ریپلای کنه سر صحبت باز بشههمش از خودت نذار البت ...

یه فرقی بینمون هست من میترسم خالم بره واسش زن بگیره ازون محجبه ها درصورتی ک من معمولی حجابم مثلا پوشیده ولی خب یکم مو بیرون باشه از جلو اینطوری اونا مذهبی ان ولی خودش فکر نمیکنم زیاد مشکلی داشته باشه

بعد ما رفتو امد زیاد نداریم . وقتی تو یه جمعی هستیم منو اون زیر چشمی نگاممیکنه متوجه میشم یه سوال از ...

پسرخالت اومدبتو گف اون یکی یا باهم بودید چی بودجریان بگو

ازینکه منو انتخاب نکردی عصبانی نیستم،ازین عصبانی ام که تظاهر کردی منو میخوای. من رو ذره ذره مجبور کردی که عاشقت بشم. توجه رو طوری بهم دادی که فکر کردم عشقه. بهم امید بدون تعهد دادی. و در آخر طوری رفتی که انگار هیچوقت هیچ اهمیتی برات نداشتم....❤️🧡رایامرسی ک توهستی 🩵💙💚💜