divert17 مدیر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 31 عنوان بیاید😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 38 پست ۱۹ سالمه دو ماهه پریود نشدم رفتم دکتر ببینم چه مرگمه تست بارداری نوشت 😐😂😂😂😂الان استرس گرفتم با اینکه مردی جز بابام دستش بهم نخورده امروز | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysanjamali عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 334 مریم مقدسه مگه اگه کاری نکنه ارع ولی تو مجردی هم میتونی😂😂 سلام من ژینـام
divert17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 31 بچه ها انقدر ب دکتره چیز نگین ی چیز طبیعیه معمولا ب حرف مجردم فلان اعتماد نمیکنن انقدر مورد بوده اون ... بابا این اصن از من نپرسید شوهر کردی یا نه 😂گفت آزمایش نوشتم گفتم حتما آزمایش هورمونی نوشته بعد دیدم رو برگه نوشته HCGآبروم رفت جلو اون پرستارا اونی هم که ازم خون گرفت مرد بود آب شدم از خجالت
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 335 بابا این اصن از من نپرسید شوهر کردی یا نه 😂گفت آزمایش نوشتم گفتم حتما آزمایش هورمونی نوشته بعد دیدم ... این چیزا ابرو بری نداره که ی ازمایش طبیعی و ی چیز نرمال تو پزشکیه انقدر سخت نگیر هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
divert17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 31 اگه کاری نکنه ارع ولی تو مجردی هم میتونی😂😂 بابا منه بدبخت کنکوریم گفتم برم شاید استرس باعثش شده چ میدونستم زنه میخواد حاملهم کنه 🤣🤣
divert17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 31 این چیزا ابرو بری نداره که ی ازمایش طبیعی و ی چیز نرمال تو پزشکیه انقدر سخت نگیر آره میدونم ولی نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم رازیانه و کلی سیاهدونه هم خوردم ک بشم، ولی نشدم
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 335 بابا منه بدبخت کنکوریم گفتم برم شاید استرس باعثش شده چ میدونستم زنه میخواد حاملهم کنه 🤣🤣 خب دلیل پیدا شد کنکور عامل همه مریضیست هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
divert17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 31 خب دلیل پیدا شد کنکور عامل همه مریضیست لعنت به کنکور البته ماه قبل هم دقیقا سر تایمی که قرار بود بشم پسر خالهم فوت کرد و خیلی فشار و غم روم بود دیگه نمیدونم اینم تاثیر داشته یا ن
aysanjamali عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 334 بابا منه بدبخت کنکوریم گفتم برم شاید استرس باعثش شده چ میدونستم زنه میخواد حاملهم کنه 🤣🤣 😂😂مراقب خودت باش سلام من ژینـام