2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

318 بازدید | 35 پست

ساعت 2صبح دیدم سرچ کرده خاله کاشان 3بار توی اینستا بعدش شماره برداشتم دیدم زنگ زده 16ثانیع صحبت کرده با زن خاله الان جیغ زدن بیدارش کردم اولش انکار کرد سه بار تو ساعت های مختلف بهش زنگ زده به خاله ها قشنگ پیگیر ماشینش خراب بوده هتل گرفته بود تو اون شهر بیدارش کردم میگه به خدا کنج کاو بودم زنگ الکی زدم به خدا اصلا مرد جواب داد آنقدر خودم زدم دارم میمیرم چکار کنم نمیدانم باور کنم یانه سابقه بدی نداره آخه بعد تازه من 5روز سقط کردم به خدا چکار کنم حساب کار دستش بیاد اذیتش کنم یه کم تعهد بگیرم ماشین چه شکلی ازش بگیرم

خونه داره یا نه؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تعهد باید دلی باشه نه زوری

پنج قانون طلایی 1= باهرکی مث خودش 2= به هیچ عنوان به خونواده شوهر محبت نکن تهش پشیمون میشی 3= ورزش کن به خودت برس 4= پس انداز داشته باش روز بد برادر نداره. 5= شروع کننده ی هیچ ظلمی نباش که خدا بد میزاره تو کاست.

آره

بگو میخوای قسم و اینو باور کنم همین فردا میای میریم ۳دونگ خونه رو باید بزنی به نامم .اونم رسمی و قانونی و تو سند هم میزنی در قابل بدهی به نام شد .وگرنه رسوای عالمت مبکنم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو