2777
2789
عنوان

کنکوریا

91 بازدید | 38 پست

تا الان چه مباحثی واسه نهایی بستین؟

رسیدین ی دور همه کتابا رو تموم کنین؟

لطفا صادقانه بگین ، میخوام ی آمار بگیرم💙

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

واقعاً تا الان چی خوندی مگه قراره با سوال پرسیدن کتابا تموم بشه نهایی که با شانس و اقبال قبول نمیشه باید تا حالا چند بار دوره میکردی نه اینکه الان بیای آمار بگیری که بقیه چیکار کردن اگه نخوندی پس تقصیر خودته نه اینکه بهونه بیاری که بقیه چی خوندن این سوال بیخود رو ول کن و برو درس بخون چون فردا قرار نیست کسی به جای تو جواب بده پس یا شروع کن یا پشیمون بشی دیگه وقت تلف نکن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه فقط دینی خوندم و شیمی و تموم کردم زیستم تا فصل۷ فارسی تا درس ۵ زبان و عربی هیچی

بازم خوبه آفرین

خسته نباشی💙

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

نه حقیقتش من هنوز نتونستم خیلی هم نگرانم با اینکه قرار بود از فروردین شروع کنم هنوز شروع نکردم البته ...

یازدهمی که عالیه ۶ تا درسه دختر شروع کن

نه هنوز تموم نکردم تا 30 مرداد تموم میشه

30 مراد؟! 😐

منظورت کنکوره؟!

منم یازدهمم

عههه

عالیههه آفرین 👏🏻

فکر کردم دوازدهمی

آره ایشالا از فرداامیدوارم به هدفت برسی

مرسی خوشگلم

امیدوارم موفق باشی 💙

بله چطور؟ نهایی رو میگی تو؟

اره 😂

منظورم امتحان نهاییا بود