2777
2789
عنوان

بیماری لوپوس

1566 بازدید | 46 پست

آیا بیماری لوپوس باعث مرگ میشه ؟دیدین اطرافتون یانه ؟بعد اینکه ناراحتی اعصاب و استرس و اضطراب زیاد باعث به وجود آمدن این بیماری تو بدن میشه یانه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون ممکنه به کلیه بزنه بله اگه به موقع پیشگیری و اهدا صورت نگیره ممکنه باعث مرگ بشه

یعنی چجوری ؟چقدر آدم دور و اطرافم دیدم بدون کلیه با دیالیز سرپان

اره ناراحتی باعثش میشه ولی باعثش مرگ نمیدونم عروسمون بعد از ورشکستگی برادرم انقد غصه خورد این مریضی گرفت بعد دو سال برادرم همچی بر گردوند ولی سلامتی زنش نتونست برگردونه 😢

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
یعنی چجوری ؟چقدر آدم دور و اطرافم دیدم بدون کلیه با دیالیز سرپان

بدون کلیه که قطعا نیستن معمولا یکیش سالم یا نیمه سالمه که دیالیز میکنند...اونا هم سرپا نیستن خیلی زندگی و اوقات سختی دارن معمولا💔

بدون کلیه که قطعا نیستن معمولا یکیش سالم یا نیمه سالمه که دیالیز میکنند...اونا هم سرپا نیستن خیلی زن ...

علت اصلی فوت تو این بیماری کلیه هستش ؟

اره دارو میخوره و حالش خوبه ولی وقتی کار سنگین انجام بده مفاصل دستاش خیلی درد میکنه و میگه تا صب از ...

خداروشکر باز خوب و سرپاست فقط نباید ناراحت بشه و تنش عصبی نداشته باشه حالش خوبه انشاالله

خداروشکر باز خوب و سرپاست فقط نباید ناراحت بشه و تنش عصبی نداشته باشه حالش خوبه انشاالله

الان ۷ ساله خداروشکر تا الان مشکلی نبود کلی دلداریش میدادیم درست میشه غصه نخور ولی گوش نمیکرد الان میگه کاش غصه نمیخوردم همچی درست شد ولی تا اخر عمر باید دارو بخورم

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...