2777
2789
عنوان

بیکاری شوهرم

174 بازدید | 10 پست

خانما من با شوهرم دوست بودم کاملا عاشقانه ازدواج کردیم اونموقعم پول نداشت اما قرار بود رفت سرکار بیاد خواستگاری.. خلاصه رفت سرکارو ماه دوم اومد خواستگاری ، بعد اون هعی شغل عوض میکنه میگه اینا هیچکدوم اونی نیست ک من میخوام

بش میگم الان ۹۹ درصد مردم دارن صب تا شب کاراییو میکنن که دلشون نمیخواد اما مجبورن

نمیدونم چکارش کنم از طرفیم خانوادم هعی دارن بم فشار میارن تیکه و طعنه بارم میکنن

تقصیر خانوادم بود من نمیخواستم اون تایم باهاش ازدواج کنم قرارمون بر این بود ک هر ماه مقداری از حقوقو بدیم طلا و پس انداز بعد کم کم همه چیو اوکی کنیم

یهو پریدیم تو زندگی و بدبختی

شما جای من بودید چکار میکردین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کننذر کنو از شوهرت مهربانانه خواهش کن که یه شغلی رو برهاگر خیلی بیکاره و عملا هیچ درامدی نداره، ...

بخدا روز شب کارم شده دعا دوست ندارم از دستش بدم

مامانم هعی میگه لیاقتت بهتر این بود نباید ازدواج میکردین

انگاری وجودم یخ میزنه با این حرفش

واقعا خیلی مرد خوبیه خیلیییی

از ته دلم دوست دارم واسه بچه هام در اینده پدری کنه چون مرد سالمیه فقط پول نداره🥲

من جای شما بودم ببخشید اشتباه و خریت خودمو گردن خانواده و هیچ کس دیگه ای نمینداختم و مسئولیت انتخابم ...

شما مامان منو نمیشناسین میگفت یا بگو بیاد خواستگاری یا دیگ حق نداری باهاش ارتباط داشته باشی

منم دوسش دارم ترسیدم همه چی خرابشه

شما مامان منو نمیشناسین میگفت یا بگو بیاد خواستگاری یا دیگ حق نداری باهاش ارتباط داشته باشیمنم دوسش ...

خب دیگه وقتی خودت اولویت برات دوست داشتن بوده و نمیخواستی هیچ جوره از دستش بدی حتی با بی پولی و بیکاری زنش شدی دیگه گلایه نداره

باید بسازی

موقع ازدواج یکم چشماتونو باز کنید درسته اخلاق و دوست داشتن هم مهمه ولی با آدمی ازدواج کنید که بتونه از پس زن و زندگی و بعدها بچه بربیاد

مرد بیکار و بی عار بی مسئولیته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راضیش کن خودتم کار کنی

اگر این اشتباه رو بکنه و بره سرکار دیگه پشت گوشش رو دید کار کردن درست شوهرش هم میبینه

مرد که بیکاره اگه ببینه زنش میره کار و عادت کنه به درآمد زنش دیگه هیچ جور نمیشه جمعش کرد

کار کردن زن وقتی خوبه که پا به پای هم کار کنن و زندگی بسازن نه که مرد بیکار بشینه زن کار کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم من میخوام ناخنکاری شروع بکنم فردی هم نمیشناسم که ناخنکار باشه ازش راهنمایی بگیرم میشه لطفاً بگی درامدت این یکسال میانگین ماهانه چقدر بوده و چطوری مشتری جذب میکنی و آیا داخل سالن پورسانتی کار بکنم یا داخل خونه بهتره؟

و اینکه مدرکتو گرفتی یا نه