2777
2789
عنوان

لاغری با فست

29 بازدید | 11 پست

کسی از رژیم فست نتیجه گرفته؟ من ده روزه فستم... البته شب تا صبح...تا نزدیک پنج روز پیش یک کیلو کم کرده بودم...ولی دیگه وزن نکردم...امروز پسرم که پنج سالشه گفت مامان حتی یککک میلی متر هم آب نشدی🥴...اماشایدچاقتر شده باشی...گفتم ممنونم از انگیزت پسر گلم🤕😄

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ویتامینه جتما بخور بدنت خالی میکنه یهو تو یخ سرماخوردگی کم میاره نکن اینجور لاغره کجا گرفتن که چاق خا نگرفتم سالم باشه سالم لاغر کن کم کم لاغر کن ۱۰ روز فست بهو بدنت میافته

منم فست کردم میدونم چیه ولی اصولی لاغر کن و کم کم

همه چی خوب میشه تلاش کن 
ویتامینه جتما بخور بدنت خالی میکنه یهو تو یخ سرماخوردگی کم میاره نکن اینجور لاغره کجا گرفتن که چاق خ ...

اتفاقا یه فوتم کنن سرما میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا یه فوتم کنن سرما میخورم

نکن پس اصلا نکن

اب کرفس خر شب بخور اگر کلیه و کبوتر سالمه ۱لیوان

شنا برو بشدت لاغر میکنه

قبل از سیر شدن برو عقب

صبح ها یه قهوه بخور

عصر ها چای سبز

لاغر میشی مطمن باش

سلامتی سلامتی سلامتی از همه چی مهم تره

همه چی خوب میشه تلاش کن 
آره انگار استپم...هیییچ فرقی نکردم...

خوب دیگه هر روز نگیر به جاش برنجتو کم کن مثلا اگه ۷۰ کیلویی ۷ قاشق برنج بخور اگه ۸۰ هستی ۸ قاشق برنج بخور

قند مصنوع و کلا حذف کن به جاش عسل کشمش توت خشک خرما اینا رو بخور

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
نکن پس اصلا نکن اب کرفس خر شب بخور اگر کلیه و کبوتر سالمه ۱لیوان شنا برو بشدت لاغر میکنه قبل از سیر ...

آخه من حجم غذام خیلی زیاد نیست...اهل هله و هوله هم نیستم زیاد...ولی به شیرینی جات نمیتونم نه بگم...جوری که گاهی از خواب پا میشم حس میکنم قندم افتاده میپرم تو یخچال یه چیز شیرین پیدا کنم واسه خوردن...و اینکه ریزی خواری خیییلی دارم...ناخونک زیاد میزنم به یخچال و کابینت...اما فست که میگیرم حس میکنم روزه ام و ممنوعه واسم و دیگه نمیتونم ریزه خواری کنم... البته ساعات غیر فست هم اشتهام خیلی کم شده و زود سیر میشم

خوب دیگه هر روز نگیر به جاش برنجتو کم کن مثلا اگه ۷۰ کیلویی ۷ قاشق برنج بخور اگه ۸۰ هستی ۸ قاشق برنج ...

آره شیرینی که نمیخورم کلا...فقط خرما...البته شکلات ۸۵درصد هم شوهرم تازه خریده از اونم شاید روزی یکی دوتا

آره شیرینی که نمیخورم کلا...فقط خرما...البته شکلات ۸۵درصد هم شوهرم تازه خریده از اونم شاید روزی یکی ...

خرما دو تا در روز بخور

شکلات تلخ هم عالیه میتونی بخوری

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
آخه من حجم غذام خیلی زیاد نیست...اهل هله و هوله هم نیستم زیاد...ولی به شیرینی جات نمیتونم نه بگم...ج ...

مریص میشی با برنامه ویتامینه ها باارزش جلو برو

همه چی خوب میشه تلاش کن