2777
2789
عنوان

برام دعا کنید😪

58 بازدید | 10 پست

سلام.بهم بگید چیکار کنم تا ازدواج کنم؟واقعا از خونه پدرو مادرم خسته شدم خونخ قدیمی خرابه کهنه وسایلای قدیمی و خراب،اصلا به فکر زندگی نیستن.دائم مامان و بابام با هم بحث و دعوا دارن از هم متنفرن.خسته شدم از این خونه سرد و داغون و پر از تنفر و سنگینی و بی مهر.من ۲۳ سالمه دانشجوعم و شاغلم اما خاستگار ندارم.ظاهرمم خونه مرتب میگردم همه هم میگن خوشگلم.ولی خاستگاری ندارم.توروخدا به حق این شبای عزیز دعام کنید یه پسر خوب پیدا بشه و ازدواج کنم خوشبخت بشم دعا کنید سرو سامون بگم دلم میخاد اختیار زندگیم دست خودم باشه با همسرم برم جایی.بخدا تو این خونه نه خوشی دیدم نه دلخوشی داشتم هر چی بوده بدبختی بوده.دائم بی پولی ناراحتی و غم.دعا کنید خدا تو ازدواج و همسر این سختیارو برام جبران کنه توروخدا بگید چه نذری کنم چیکار کنم تا بختم باز بشه ازدواج کنم خوشبخت بشم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید.قصد توهین ندارم.زن منم خیلی به خاطر من آب و غذا نمیخورد.حسرت می کشید باهام ازدواج کنه هر روز چند بار زنگ می زد.هر چه میگفتم می گفت چشم قبول می کرد.ولی الان که همسرم شده.روزگارمو سیاه کرده.کم مونده از دستش فراری بشم