2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تاپیکا و کامنتاتو دنبال میکنم دختر باهوش اهل تحقیقی هستی

راستشمدتی هم حال مشابه تو رو داشتمو اسیر دکترا بودم

مثل خودت زدم تو کار سرچو تحقیق خودمو نجات داد

بترها خواستم بهت بگم تو هم استفاده کنی ولی ترسیدم ناراحت شی یا بگی نه نمیخوام ولم کنو ازین حرفا

ولی خب من میگم دوست داشتب خودتم بررسی کن استفاده کن

او اینکه بابت مشکلات گوارشیم سالها اسیر دارو و دکتر و حتی چندبار بستری بودم صبحها توی چاییم میخک میندازم گاهی، روی غذا عرق زنیان میخورم و قرص پروبیوتیک فمی لاکت، شبها قرص زردچوبه از عطاری گرفتم میخورم و گاهی زمستونا شیرو زردچوبه دارچین گرم دیگه مشکلی ندارم.

ببخشید ناحیه معقد هم چرب کن با کرم یا روغن

بابت بی اختیاری چون کیست و فیبروم داشتم همیشه فکر میکردم باید برم دکتر زنان تا سر اخر خودم متوجه شدم از دیسک کمرم هست و ام ار ای هم اینو تایید کرد دو تا قرص گیاهی خوردم که برای این مسله هست قرص پنجه شیطان( ارترومان) و قرص سلدرین گیاهی و تقویتی عضلات و مفاصل کمره حالت مکمل داره و یک سری تمرین هر از گاعی با اپارات حوصلم میکشید ولی نه همیشه

و اینکه سعی کن کندر سوزوندنی از عطاری بخری گاهی دود کنی بوش و دودش درمانه واقعا

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

سلام عزیزم نه چرا ناراحت شم ممنونم که وقت گذاشتی.

شیر راستش برام خوب نیست عدم تحمل لاکتوز دارم بدتر نفخ میکنم

من یبسی خیلی وقتا ندارم فقط شکمم کار نمیکنه حتی وقتی نرمم هست قرص زردچوبه نمیدونم چیه . زردچوبه خالی نمیشه مصرف کنم؟

راجع به بی اختیاری هم فکر کنم ریشه ی مشکلاتمون فرق داره من افتادگی رحمم داره اخه دیسک کمر و این چیزا ندارم چیز سنگین بلند کردم فشار اومده بهم اینجوری شدم .

پروبیتیکم گرونه یکم الان دیدم ولی شاید یه بار خریدم امتحان کنم.

میخک یدونه میتونم بندازم توی چاییم 😁

ناحیه ی مقعدم چرب میکنم معمولا مخصوصا اگه درد داشته باشه.

خیلی ممنونم که برام وقت گذاشتین .

یه مدته چند ماهی میشه اینقدر تنبل و بی حالم مثل افسرده ها اصلا تو کار های روزمرم میمونم حموم به زور میرم . انگار از درون مردم . بدای این راهکاری ندارین؟

اسفند با کندر هر از چندگاهی دود میکردم . یه مدته نمیکنم.

سلام عزیزم نه چرا ناراحت شم ممنونم که وقت گذاشتی.شیر راستش برام خوب نیست عدم تحمل لاکتوز دارم بدتر ن ...

منم با لاکتوز مسکل دارم اتفاقا شیر بدون لاکتوز میخورم مشکلت مث من حتما کولیت و ibs هست که منم رو به یبسی میداد بعداز یه شک روحی و فشار عصبی اینطوری شدم میگن منشاش عصبیو روحیه گوارشو تحت ناثیرر قرار میده

بابت اون افتادگی من دکتر برام تشخیص افتادگی نداد نمیدونم برای تو تشخیص این بوده یا تصور خودته. در عرض دوسال چهارتا اثاث کشی سنگین و اوارگی کشیدم این شدم فکر میکردم مثانه و رحم هست ولی نبود سرچ کردم که دیسک کمر هم این اثر رو داره رفتم ام ار ای دیدم اوهههه وضعیت دیسکو صفحه کلاچم نابودددههه

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

اگر کولیت و ibs هستی فقط اصلاح سبک تغذیه و همونا که گفتم حله

عرق زنیان

زردچوبه عالیه ولی پودش سخته خوردنش مدام با چای خوشمزه نیس با شیر بدون لاکتوز تو گرما نمیچسبه خب واقعا برای همین قرص دست سازشو از عطاری گرفتم

میوه خام و کاهو هم نخور زیاد. من خودم میوه رو یه قل میدم با پودر ژله درست میکنم میخورم.

میخک هم برات خوبه ولی زیاد نخور هفته ایی دوبار دم بده تو چایی چون گرمه زیاپیش جوش میزنی

سلام عزیزم نه چرا ناراحت شم ممنونم که وقت گذاشتی.شیر راستش برام خوب نیست عدم تحمل لاکتوز دارم بدتر ن ...

گوارش خراب ادمو به اون حالات میرسونه اونو حل کنی رفع میشه

اگر بتونی این کارا که گفتم انجام بدی خیلی روحیت تغییر میکنه

فمی لاکت مارک ایرانیه هر وقت دستت اومد هزینه کن عرق زنیان رو ولی غافل نشو معجزه ست و همینطور عرق فراسیون که از خانواده نعناییانه سرچ کنی میبینی چقدر برای رحم تخمدان خانوما مفیده

منم راستش اتفاقای سنگینی تو زندگیم داشتم و دارم خودمو سعی میکنم اروم کنم الان با ذکر امام صادق چندین روزه شروع کردم

اگه دوست داری تو همبگو

روزی 400 تا هست تا دوماه از امروز شروع کنی میشه تا اخر ماه صفر خدودا

یکم قلبو روحیم بهتره نمیدونم واقعا خیلیا کامنت ازش میزارن معجزه ست انگار هست دیگه واقعا

مرسی عزیزم .من تنبلی روده دارم . رودمم مثل خودم تنبله😅

اتفاقا تصور خودته تنبلی من کامنتاتو میخونم ادمی که اهل سرچه و یوتوب خیلی هم فرزه

مرسی عزیزم .من تنبلی روده دارم . رودمم مثل خودم تنبله😅

راستشیه تایمی بستری بودم بیمارستان یکی از دکترا همینو ب۸م گفت

واقعا مهم نیست اسمش ولی بدون درمانش هموناس که گفتم باور کن

ما توی هصم مشکل داریم و اون عرقیاتو قرصا کمک هضم هستن نه ملین

اتفاقا تصور خودته تنبلی من کامنتاتو میخونم ادمی که اهل سرچه و یوتوب خیلی هم فرزه

عزیزم تنبلی از من خجالت میکشه . حموم به زور میرم نمیدونی تو چه شرایطیم فکر میکنم هیچ وقت نتونم به خاطر حال روحی و جسمیم ازدواج کنم.

ممنونم از وقتی که گذاشتی اون فمی لاکت رو باید حتما امتحان کنم

یه دنیا تشکر🙏🙏🙏🙏

عزیزم تنبلی از من خجالت میکشه . حموم به زور میرم نمیدونی تو چه شرایطیم فکر میکنم هیچ وقت نتونم به خا ...

اره خوندم دیشب اینارو نوشتی یه جا تعلیق بودم نمیتونستم جواب بدم

من روزای تو رو داشتم کامل میفهمم ولی واقعا ربطی به تنبلی نداره

یا گوارشت زده به ذهنت یا بالعکس ذهنت به گوارش

در هر صورتش گوارشتو درست کنی روحیت درست میشه

اره خوندم دیشب اینارو نوشتی یه جا تعلیق بودم نمیتونستم جواب بدم من روزای تو رو داشتم کامل میفهمم ولی ...

دقیقا یه وقتایی فکر میکنم اگه فقط روده هام خالی میشدن چقدر راحت میشدم.

ممونم ازت😘

تو ازدواج کردی؟

دقیقا یه وقتایی فکر میکنم اگه فقط روده هام خالی میشدن چقدر راحت میشدم.ممونم ازت😘تو ازدواج کردی؟

مفصله داستان من عزیزم برات سر فرصت میگم