poone24 مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 26 عنوان اسمنوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست سلام دخترا خوبین؟میشه بهم کمک کنید میخوام اسم پسرمو یکی از لقب های حضرت ابلفضل رو بزارم میشه بگید چی قشنگه و برای نوزاد هم خوب باشه دیروز | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
poone24 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 26 بزار امیر عباس یا همون ابولفضل خب تکراری باشه چی میشه مگ؟ نمیدونم واقعا شاید اونا دوست نداشته باشن
baleleh عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 1225 من با استارتر تبادل نظر کردم نه کس دیگه ای اگه باهات موافق بودم که مشکلی نبود ریپلای کنم رو نظرت !اسی هم نخواست اسم مورد علاقتو بگی که عقدتو خالی میکنی جواب تاپیک بی موردتو دادمچی بگم ایشالا سرنوشت بچت مثل ماکان شهخوبه ؟
آیسان۶۴۶۴ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 8181 اگه باهات موافق بودم که مشکلی نبود ریپلای کنم رو نظرت !اسی هم نخواست اسم مورد علاقتو بگی که عقدتو خا ... برو گم شو ایشالا بچه ی تو هم سرنوشت سپهر رو داشته باشه با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
آیسان۶۴۶۴ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 8181 اگه باهات موافق بودم که مشکلی نبود ریپلای کنم رو نظرت !اسی هم نخواست اسم مورد علاقتو بگی که عقدتو خا ... بعدم استارتر نظر خواستند ولی من از توی آشغال نظر نخواستم با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
baleleh عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 1225 برو گم شو ایشالا بچه ی تو هم سرنوشت سپهر رو داشته باشه از خدامه برای وطن...تو بشین دلیل بتراش واسش...😂😂😂
آیسان۶۴۶۴ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 8181 از خدامه برای وطن...تو بشین دلیل بتراش واسش...😂😂😂 فقط گورت رو گم کن بی نزاکت با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...
poone24 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 26 یه سوال دیگه بچها بنظرتون اسم خواهر برادرا باید اول اسمشون مثل هم باشه؟