2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرچ کردم یک لقبی رو امام صادق به حضرت ابلفضل دادن که عبدصالح هس به معنی بنده صالح و نیکوکار بنظرتون ...

نه اتفاقا صالح قشنگه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
سرچ کردم یک لقبی رو امام صادق به حضرت ابلفضل دادن که عبدصالح هس به معنی بنده صالح و نیکوکار بنظرتون ...

صالح بذار

فاضل هم از القابِ حضرت هست

من پسرمو از امام رضا خواستم اسمشم گذاشتم احمدرضا الان یک سالش شده هرجا میرم میگن چرا این اسمو براش انتخاب کردی سنگینه و فلانه ولی من خودم عاشقِ اسمشم نظرِ خودم مهمه نه دیگران همه جا هم با سربلندی آقا احمدرضا صداش میکنم😍

منم دوستش دارم فقط ترسم از اینکه برای یه نوزاد سنگین باشه این اسم در کنار این اسم های جدید و امروزی

اتفاقا زیاد دیدم اسم صالح رو جدیدا ترند شده

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
صالح بذار فاضل هم از القابِ حضرت هست من پسرمو از امام رضا خواستم اسمشم گذاشتم احمدرضا الان یک سالش ش ...

چه اسم قشنگی

خدا پسر نازتونو براتون نگهداره 😍💕

اخه هم اسم ابفضل و هم امیرعباس اسم نوه های عمومه حال نیت کرده بودم که لقب حضرت عباس رو بزارم

اشکالی نداره که شما هم بزار بگو نذر کردم

تو فامیل آنقدر هست از اسم امام که همه میزارن

چون همه دوس دارن اسم امام

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی .....