2777
2789
عنوان

عاشق شدم ولی…

368 بازدید | 45 پست

۲۳ سالمه واسه اولین بار تو زندگیم عاشق یه مرد شدم..... اما ۴۰ سالشه و فاصله سنی داریم....

من همیشه بزرگ تر از سنم رفتار کردم و همه بهم میگن شبیه سی ساله ها میمونی... هیجانات دهه بیست زندگی رو ندارم مثل بقیه جوونا نیستم حتی دوستای زیادی ندارم و رفیق باز نیستم چون هم نسلی های خودم چه پسر چه دختر تایپم نبودن تو رفاقت و رابطه...

حالا عاشق کسی شدم که خیلی پخته و عاقله دقیقا شبیه خودم اما ۴۰ سالشه... :)

بیبی فیسه و به چهرش نمیاد این سنش باشه ولی

من هنوز نتونستم فراموشش کنم و بیخیالش بشم و تقریبا هر روز بهش فکر میکنم

خیلی وقته ...

چرا شانسم اینجوریه؟ یبارم عاشق یکی شدم و خواستم رابطه جدیو تجربه کنم ولی سنم بهش نمیخوره...

من مشکلی با فاصله سنیم باهاش ندارم چون معتقدم اخلاق و رفتار و تفاهم خیلی مهم تره.... ولی میترسم و جرات ندارم اینکارو بکنم

اون تاحالا دو سه بار پاشو جلو گذاشته از حدش ولی اونی که پیام نمیده و سر سنگینه منم...

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خودت که خودت قانع کردی الان نگرانبت برای چی هست

حالم بده... نمیتونم هیچکسو قبول کنم همش اون جلوی چشممه. نمیتونم به کسی جز اون فکر کنم یا بها بدم و وارد رابطه بشم چون فقط اون رو انقدر دوست دارم و از همه لحاظ قبولش دارم...حالم بده که نمیتونم بگذرم ازش .... دو ساله تلاش میکنم ولی نتونستم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
من همیشه دلم مرد سن بالا می خواست الانم ۹ ساله اما به نظرم کمه

اره میفهممت... من هیچ وقت با پسرای هم سن و دهه خودم نمیسازم چون خیلی بچه هستن و نمیتونن زندگی جمع کنن....

منم ۲۳ سالگی عاشق یه ناجوانمرد شدم که به محض اینکه فهمید بهش دل باختم واسه همیشه بلاک کرد و رفت

همیشه هم نفرینش میکنم و میگم که الهی خیر از دنیا و آخرتش نبینه

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

درکت میکنم منم نمیتونم از فکر کسی ک دوسش دارم بیام بیرون چون من مجردم وازدواج نداشتم اون ۲بار ازدواج ناموفق داشته یه پسره۱۰ ساله ۴سال از بزرگتره اما میدونم خانواده م موافقت نمیکنن خودم هم دوست ندارم بااین شرایط ازدواج کنم

اما اگه فقط موضوع سنه طرف و همه چیش اوکی هست ب نظرم نذار حسرتش ب دلت بمونه بیشتر باهاش آشنا شو

البته اگ واقعا دوسش داری و دوست داره

کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه

حالم بده... نمیتونم هیچکسو قبول کنم همش اون جلوی چشممه. نمیتونم به کسی جز اون فکر کنم یا بها بدم و و ...

منم ۱۰ ساله که نمیتونم اون ناجوانمرد رو ببخشم و فراموش کنم

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

با این چیزها که من بیشتر از سنم میفهمم و اون بی بی فیس هست و من بزرگتر از سنم دیده میشم خودت رو توجیه نکن، وقتی تو 40 سالت بشه اون نزدیک 60 سالش میشه که هیچ حوصله ای نداره برا خیلی از مسائل، الکی خودت رو قانع نکن، اختلاف سنی خیلی خیلی خیلی مشکل ساز هس در زندگی چندین مورد هم دیدم که عین تو خودشون رو توجیه کردن و ازدواج کردن با کسی که جای پدرشون هس بعد از مدتی به خاطر اینکه مشکلات تازه شروع کردن خودشون رو نشون دادن، جدا شدن، و اینکه خجالت میکشیدن هرجایی میرفتن ازشون میپرسیدن پدر دختر هستین، چون بعد از مدتی مرد کم کم سنش مشخص میشد که سن بالا هس

میدونه ؟

مستقیم نگفتم ولی خب یه جور دو طرفه هست.... اون میترسه ابراز کنه چون بخاطر سنش معذبه. منم جرات ندارم نشون بدم 😔 خیلی تلاش کرد و خیلی جنتلمن و با احترام رفتار میکنه حتی یک بارم حس خطر و سو استفاده ازش نگرفتم انقدر ادم امن و با احتیاطیه که یه موقع من اذیت نشم. ولی من نمی دونم چیکار کنم... حس میکنم توپ تو زمین منه و منزکاری نمیکنم

حالم بده... نمیتونم هیچکسو قبول کنم همش اون جلوی چشممه. نمیتونم به کسی جز اون فکر کنم یا بها بدم و و ...

18 سال خیلیه ها

به این فکر کردی 10 سال دیگه اوت پیرتر میشه و تو اوج جوانیت هس

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..