2777
2789
عنوان

شک و یقین

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 30 پست
الان منابع بگم میگی تو داری طرف خودتو میگیری😂

منابع که سوگیری نداره

موافقین و مخالفین همه باید خونده شه دیگه

شما خودت تحقیق کردی فقط منابعی خوندید که دلتون میخواست ؟ قاعدتا همه جوره مطالعه میکنه آدم

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم

چطور متوجه شدید خدا هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟چیزای دیگه ای هم فهمیدید ؟

من یک بار همینطور که رو زمین دراز کشیدم دیدم روحم از بدنم خارج شد جسمم و می دیدم خوشحال بودم از اینکه سبک شدم همه رو می بینم پدر مادرم دارن غذا می خورن از دیوار از هوا رد میشم ولی خواستم برگردم هرکاری کردم نتونستم مثل یک کسی که دست و پاش و بگیرن نزارن حرکت کنه نمی تونستم برم تو جسمم همونجا ترسیدم گفتم الان می برن من و خاکم می کنن دستم و کردم به سمت اسمون گفتم خدایا خودت رحم کن تا این حرف و زدم دیدم خود به خود وارد بدنم شد فهمیدم همه این ها به اذن خداست مردن هم همین روح بیرون میاد دیگه اجازه ورود به بدن قطع میشه

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه برای آدم شبهه به وجود بیاد، طبیعیه. مهم اینه که بریم دنبالش و از طریق درست شبهه مون رو حل کنیم ...

من نمیگم حتما مطابق با اسلام باشه چون نرسیدم به اینکه اسلام درسته یا نه

واسه همین راه درست برای پاسخ به شبهاتم رو نمیدونم

یه دنیا ممنونم ازت گل بانومنظورت اینه اینا رو سرچ گوگل کنم ؟انگلیسیم افتضاحه 😅به هر حال حاضرم یه عم ...

آره یه سری منابع موثق و مقاله آنلاین وجود داره

یه سری وبسایت هم که مردم نظرسون رو نوشتن با خوندن نظرات بقیه در کنار منابعی که بهت گفتم میتونی شروع کنی

از هوش مصنوعی بخواه جملات انگلیسی رو بهت بده که سرچکنی

و منبع هم بهت معرفی کنه

فقط پیشنهاد میکنم منابع فارسی خیلی تکیه نکنی چون عمدتاً تعصبی نوشته شدن و هم جهت با نگاه براین که یه دین درسته

در حالی که میخوای تحقیق کنی نمیتونی به جایی برسی با این دیدگاه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

با قرار دادن صحبت بقیه و چیزایی که مطالعه میکنی در کنار منطق و حس قبلی خودت به اعتقاد میرسی. ذهن انس ...

درسته ولی میترسم راه اشتباهی برم این ترسو کجای دلم بزارم

حس میکنم وسواسی شدم

من یک بار همینطور که رو زمین دراز کشیدم دیدم روحم از بدنم خارج شد جسمم و می دیدم خوشحال بودم از اینک ...

تجربه جالبی بوده

قبلش چطور آدمی بودید و بعدش چطور شدید ؟

منظورم اثر این تجربه رو سطح ایمانتونه

آره یه سری منابع موثق و مقاله آنلاین وجود دارهیه سری وبسایت هم که مردم نظرسون رو نوشتن با خوندن نظرا ...

دقیقا منم از همین نگاه تعصبی میترسم

میشه بپرسم شما به چه نتیجه ای رسیدید بعد از ۳ سال تحقیقتون ؟

تجربه جالبی بودهقبلش چطور آدمی بودید و بعدش چطور شدید ؟منظورم اثر این تجربه رو سطح ایمانتونه

خوب من که بهشت و جهنم و ندیدم ولی همین رو اینکه بندگی کنم و مهمتر از همه در حق کسی ظلم نکنم حق الناس نکنم ، دل کسی و نشکنم زیاد تاثیر داشت و هیچ وقت بدی نکردم حتی به من ظلم شد دلمو شکستن ولی من همچین کاری نکردم چون می دونستم تاوانش و پس می دم و بعد از مرگ هم معذب میشم

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

دقیقا منم از همین نگاه تعصبی میترسممیشه بپرسم شما به چه نتیجه ای رسیدید بعد از ۳ سال تحقیقتون ؟

روی حقیقت خدا لاپوشونی شده

یه سری چیزا که توی اکثر دین ها به خدا نسبت داده میشه نیست اون شکل ظالم بودن یا اینکه خدا ما رو کاملا دوست داره هر گناهی بکنیم میریم بهشت و.... یه سری باور های مختلف توی دین های مختلف هست که طبق منفعت اضافه یا تحریف شده

توضیح زیاده ولی خلاصه باوری که من رسیدم اینه؛

خدا یه وجود روشنی گرم و پر از محبته. خوبی برای تو میخواد و اگه ذره ای بشناسیش حاضره دنیا رو برات جا به جا کنه. مثل کوه پشتته ولی اگه تصمیم درست و منطقی بگیری، تلاش کنی و ازش بخوای چیزی نیست که به سمتت راهی نکنه. ولی عواقب کارهات پای خودته. چه خوب چه بد

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

چه عالیکاش منم تجربه نزدیک به مرگ داشتم

ان شاءالله چشم دلتون روشن میشه و مطمئن باش یقین داشته باش خداوند وجود داره و همه به اذن خداست 🙏🌷🌹🌷🌹

روی حقیقت خدا لاپوشونی شده یه سری چیزا که توی اکثر دین ها به خدا نسبت داده میشه نیست اون شکل ظالم بو ...

چه قشنگ گفتی

خوش به حالت ولی...

دعا کن منم به نتیجه برسم...

اگر سوالی داشتم میتونم درخواست دوستی بدم و ازت بپرسم گلم ؟

چه قشنگ گفتیخوش به حالت ولی...دعا کن منم به نتیجه برسم...اگر سوالی داشتم میتونم درخواست دوستی بدم و ...

میتونی زیاد تحقیق کن

علم خاصی ندارم که ممکت کنم ولی حتما

فقط یه چیز دوست خوبم از لفظ خوش به حالت استفاده نکن. بار منفی هم برای خودت هم برای طرف مقابل داره تو خواستار یه چیزی طرف مقابل هم با تلاش و ... به اون چیز رسیده( حالا هر چی که باشه) وقتی تو توی اون مسیر هستی جایی برای حسرت نمیمونه

حسرت رو اونی داره که کنار وایستاده بدون تلاشی