2777
2789
عنوان

شک و یقین

91 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

مدتیه ذهنم درگیر مسائل عقیدتی شده

اینکه آیا خدا وجود داره یا نه

کدوم دین درسته

حقیقت چیه ؟

و ...

الان شک دارم به همه چی اما آرزومه روزی به یقین برسم چون الان تو یه حالت معلق هستم که بخاطر عدم ثبات و فقدان معنا تو زندگیم زود زود نظراتم دستخوش تغییر میشن و تصمیماتم سطحیه چون نمیدونم دارم به کجا میرم و مبنایی ندارم که بهش چنگ بزنم یعنی باید اینطور باشه که بر اساس ارزش ها و باور ها و اعتقاداتم بتونم در تمامی ابعاد زندگیم تصمیم بگیرم و ...

من مذهبی نیستم و لزوما سعی بر این ندارم که حتما مومن و مسلمون شم فقط میخوام به یقین برسم تهش هر چی میخواد بشه بشه فقط میخوام بفهمم چرا اینجام و ...

اینو گفتم چون از سوگیری متنفرم من فقط میخوام به حقیقت برسم و یقین پیدا کنم

کسی بوده مثل من فکر کنه یا کرده باشه حداقل تو دوره ای از زندگیش ؟

۲۱ سالمه

اینجا فقط پشیمونت میکنن از تاپیکی ک زدی

مطالعه کن تا ب جواب برسی

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

اینجا به نتیجه نمی رسید

مطالعه کنید عزیزم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا فقط پشیمونت میکنن از تاپیکی ک زدیمطالعه کن تا ب جواب برسی

چجوری آخه

حس میکنم همه عقاید خودشون رو تایید میکنن

هر کی طرف خودشو بگیره سخت میشه فهمید کی درست میگه

اینکه کدوم دین درست به خودت ربط داره و تحقیق کن ولی الان بدون واسطه داری این حرف و از کسی میشنوی که خودش مرده و زنده شده من یه بار از دنیا رفتم جسم خودم و می دیدم و اون لحظه در خواست کردم برگردم خدا اجازه داد وگرنه من نمی تونستم برگردم و مطمئنم خدا وجود داره

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

چجوری آخهحس میکنم همه عقاید خودشون رو تایید میکننهر کی طرف خودشو بگیره سخت میشه فهمید کی درست میگه

اصلا با کسی کاری نداشته باش

خودت تحقیق کن

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

اینکه کدوم دین درست به خودت ربط داره و تحقیق کن ولی الان بدون واسطه داری این حرف و از کسی میشنوی که ...

چطور متوجه شدید خدا هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟

چیزای دیگه ای هم فهمیدید ؟

این لیستی که برات مینویسم رو توی منابع فارسی و الخصوص انگلیسی بگرد اگه انگلیسیت ضعیفه با کمک هوش مصنوعی گوگل ترنسلیت میتونی مطالب رو درک کنی

منابع دینی

سخن بزرگان، حدیث

کتاب، مقاله، سخنرانی مبلغ های دینی (مثل کشیش توی مسیحیت و امام جمعه و... توی اسلام)

نظر مردم مذهبی

نظر مردم معنوی(کسی که به خدا اعتقاد داره ولی نه صرفا دینی)

نظر کسایی که از یه دین دیگه به اون دین اومدن

نظر کسایی که از اون دین خارج شدن

افرادی که به خدا باور ندارن

همه اینا رو در مورد تمام دین ها بدون تعصب و جهت گیری بخون عمیق درموردش تحقیق و مطالعه کن امیدوارم به جوابت برسی من حدود ۳ سال تحقیق کردم تا به عقیده الآنم رسیدم

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

منابع چی باشهکتاب ؟تو گوگل و چت جی پی تی به جایی نرسیدم 😑

الان منابع بگم

میگی تو داری طرف خودتو میگیری😂

خودتون این سوالا تو ذهنتون بوده ؟کتاب بخونم یعنی ؟چطور تشخیص بدم اون وقت درست و غلط روآدم گیج میشه

اینکه برای آدم شبهه به وجود بیاد، طبیعیه. مهم اینه که بریم دنبالش و از طریق درست شبهه مون رو حل کنیم و پاسخ درست براش پیدا کنیم.

وقتی نویسنده کتاب یا کسی که سخنرانیش رو گوش میدید، با معیارهای اسلام همخوانی داره و آدم درستیه، حرفاشم درسته.

من خودم کتاب در این زمینه نخوندم حقیقتا ولی سعی میکنم برم دنبال رفع شبهاتم.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چجوری آخهحس میکنم همه عقاید خودشون رو تایید میکننهر کی طرف خودشو بگیره سخت میشه فهمید کی درست میگه

با قرار دادن صحبت بقیه و چیزایی که مطالعه میکنی در کنار منطق و حس قبلی خودت به اعتقاد میرسی. ذهن انسان به حقیقت اگاهه فقط این که این حقیقت رو توی کدوم دین و باوری پیدا میکنی ممکن متفاوت باشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

این لیستی که برات مینویسم رو توی منابع فارسی و الخصوص انگلیسی بگرد اگه انگلیسیت ضعیفه با کمک هوش مص ...

یه دنیا ممنونم ازت گل بانو

منظورت اینه اینا رو سرچ گوگل کنم ؟

انگلیسیم افتضاحه 😅

به هر حال حاضرم یه عمر هم که شده وقت بزارم اما به جواب برسم

این لیستی که برات مینویسم رو توی منابع فارسی و الخصوص انگلیسی بگرد اگه انگلیسیت ضعیفه با کمک هوش مص ...

حتما کتاب اون ادیان رو هم بخون