2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالم خوری و کاهش وزن خیلی رو تنبلی تخمدان تاثیرداره

شیاف لیابل خیلی خوبه من کیست داشتم همه رودفع کرد الان باردارم فکر کنم برای تنبلی هم خوبه فکرکنم یه تحقیق کن بعد باعث تقویت وزودتر باردارشدن هم میشه من ۴بار استفاده کردم دستورش روش نوشته شدست

شیاف لیابل خیلی خوبه من کیست داشتم همه رودفع کرد الان باردارم فکر کنم برای تنبلی هم خوبه فکرکنم یه ت ...

من کیست ندارم،تنبلیمم خفیفِ

یه دوره رفتم دکتر اون ماه باردار نشدم دیگ ادامه ندادم،شوهرمم آزمایش داد سالم بود،دیگه خسته شدم😓😓

من کیست ندارم،تنبلیمم خفیفِیه دوره رفتم دکتر اون ماه باردار نشدم دیگ ادامه ندادم،شوهرمم آزمایش داد س ...

یه ماه فقط؟ یه ماه که چیزی نیست که اگه بعد یه سال اقدام باردار نشدی باید بری دکتر یه مقدارطول میکشه

یه ماه فقط؟ یه ماه که چیزی نیست که اگه بعد یه سال اقدام باردار نشدی باید بری دکتر یه مقدارطول میکشه

نه عزیزم الآن یه سالِ اقدامم،منظورم این بود رفتم دکتر یه دوره دارو استفاده کردم دیدم نتیجه نداد دیگ نرفتم

نه عزیزم الآن یه سالِ اقدامم،منظورم این بود رفتم دکتر یه دوره دارو استفاده کردم دیدم نتیجه نداد دیگ ...

خوب باید بری دیگه ادامه بده ولی اگه به تب سنتی اعتقاد داری یه جای خوب پیدا کن برو توی بارداری واقعا حرفی واسه گفتن دارن