2777
2789
عنوان

دلتون از سنگه

50 بازدید | 15 پست

یه عده از پستشون ادعای ایمان می باره بعد همونا میان حالتو میگیرن در حالی که برای یه نفر دیگه اصلا راهکار دادی

اونم آقااااا؟!!! مگه میشه اونم سن بالا

اگه کسی میدونه چه جوری اکانتمو پاک کنم بگه لطفا

کم خودم گرفتاری دارم یه عده دلشون خوشه از روی بی دغدغه بودن میان حال تو رو میگیرن

نی نی یار تگ کن بگو کامنتو پاک کن

مرد نی نی سایتی منو ریپ نزنه و تاپیک من نیاد🔪من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه جوری تگ کنم؟

@niniyar

اینجوری

مرد نی نی سایتی منو ریپ نزنه و تاپیک من نیاد🔪من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

نمیکنه

میکنه برا من کرد

اکانت پاک نمیشهخودتون نیایید سایتمنم هروقت نمیام آرامش روحیم بیشتره😁

آره به خدا

آخه نگاه می کنم طرف مرده بعد ۲۸ سالشم هست بچه نیست ول کنم نبود انقدر حالمو گرفت به خدا معدم داره میسوزه فقط

الانم می دونم با اینکه گفتم ریپ نزن باز میاد حرف میزنه

اوکی مرسی

سلام لغو کنم؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

آره به خدا آخه نگاه می کنم طرف مرده بعد ۲۸ سالشم هست بچه نیست ول کنم نبود انقدر حالمو گرفت به خدا مع ...

میدونم برای خودم هم زیاد پیش اومده..

اینکه طرف اشتباه ریپ زده توهین کرده یا کلا ریپ زده که توهین کنه...واقعا اینجا عجیب نیست

وقتی میگی هم معمولا کوتاه نمیان و قبول نمیکنن چون بعضیا از اول به قصد دعوا و توهین اینکارو میکنند

مثل من کمتر بیایید خودتون راحت ترید👌

میدونم برای خودم هم زیاد پیش اومده..اینکه طرف اشتباه ریپ زده توهین کرده یا کلا ریپ زده که توهین کنه. ...

دقیقا انگار به قصد درگیری و بحث میان بعضی از آقایونم خاله زنک شدنا

ولی دیگه نمیام چون همین طوریشم از تاپیکام مشخصه چقدر اعصابم خورده😂