2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
قبل مهمونی و بعد مهمونی سوره ی ناس و فلق رو بخون دور خودت فوت کن یعنی عالیه واسه چشم زخم

گاهی حواسم باشه میخونم حرز امام جوادم گرفتم انداختم اما باز همینم،

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مطمئن نیستم که واقعی هست یا نه اما شنیدم که اگه میخوای بری تو مهمونی و عروسی و جاهای شلوغ میگن نمک یه کوچولو بخورید یا نمک بریزید رو موهاتون ولی نمیدونم جواب میده یا نه چون خودم امتحانش نکردمم

مطمئن نیستم که واقعی هست یا نه اما شنیدم که اگه میخوای بری تو مهمونی و عروسی و جاهای شلوغ میگن نمک ی ...

اینم امتحان میکنم، باورت نمیشه هفته پیش رفتم تو جمع فامیل دو روز قشنگ عین مرده افتادم، دیروز دوباره جایی رفتم امروز یه چشمم شده عین کاسه خون، بدنم داغ بی جون و بی حال، اصلا موندم چه دلیلی میتونه داشته باشه

اینم امتحان میکنم، باورت نمیشه هفته پیش رفتم تو جمع فامیل دو روز قشنگ عین مرده افتادم، دیروز دوباره ...

ای وای چه بد . احتمالا فامیل یا دوستی داری که حسوده و حسودی تو رو میکنه مثلا یا حسودی چهرت یا خونت یا همسرت و خیلی چیز های دیگه . خیلی ها میگن که بعد از اینکه از مهمونی ها و از پیش دوست و فامیل حسودت برمیگردی یا وقتی اون میاد خونت و میره اسپند دود کن و سوره آیت الکرسی بخون . من خودمم یه چند باری چشم خوردم مامان بزرگم اومد یه اسپند دود کرد و نمیدونم یه چیزی خوند نمیدونم سوره بود چی بود نمیدونم بعد اون خوب شدم یه چند ساعت یا یه روز بعدش و نمیدونم درمانش چیه سعی کن با فامیل هایی که میدونی خودت خیلی حسودن زیاد نگردی .

ای وای چه بد . احتمالا فامیل یا دوستی داری که حسوده و حسودی تو رو میکنه مثلا یا حسودی چهرت یا خونت ی ...

جز چهرم که میگن خوبه والا چیز دیگه ای ندارم، ولی آدم حسود به همه چی حسادت میکنه دیگه، اره تو اقواممون چند نفری هستن که خیلی حسودن که حتی الامکان اصلا سمتشون نمیرم مگر اینکه مجبور باشم،یه نمونه خنده دارش و بخوام برات تعریف کنم، یه دوستی هم دارم که اونم مقداری حسادت داره یبار تینت لبم رو زد و گفت چقد خوبه، یکی دو ساعت بعد تینت و برداشتم که خودم بزنم تو دستم ترکید 😅 بدون هیچ فشاری یا هر چیز دیگه ای، الان تینت های دیگم هیچ اتفاقی براشون نمیفته اما اون تو دستم ترکید یعنی میخوام بگم تا چه حد من ضعیفم در مقابل چشم زخم

جز چهرم که میگن خوبه والا چیز دیگه ای ندارم، ولی آدم حسود به همه چی حسادت میکنه دیگه، اره تو اقواممو ...

ههههه بسم الله این دوستت دیگه چه حسودهههه . سعی کن ازش دوری کنی زیادددددد فک میکنم کلی ادم حسود دور و برت هست که خودت نمیدونی سعی کن هیچی درمورد زندگیت تعریف نکنی برای دوستات و فامیل هات چیزی خریدی به کسی نگو بهتره اینجوری . بعضی موقع ها از کسایی ضربه میخوری که حتی توقع نداشتی

ههههه بسم الله این دوستت دیگه چه حسودهههه . سعی کن ازش دوری کنی زیادددددد فک میکنم کلی ادم حسود دور ...

اره متاسفانه چند نفر ادم حسود دور و برم هستن که از همشون دوری میکنم به جز این دوستم که چون تنها دوست صمیمیمه خیلی حرفامو بهش میزنم، چند بارم غیر مستقیم بهش گفتم چشاش شوره اما اصلا به خودش نمیگیره، گفتم شاید یه کم خودش و تغییر بده اما اصلا به خودش نمیگیره.اره باید ارتباطمو باهاش کم کنم