2777
2789
عنوان

بعضیا چشونه

311 بازدید | 23 پست

تو نی نی سایت انگاری قلاده و زنجیر بستی گردن بعضی کاربرا بخصوص خانوما تو تاپیکای بقیه یه جوری اطهار نظر و نفرین میکنن انگاری چخبره چیشده دوس دارم واکسن هاری بزنم بعضیا ک انقد چندش کامنت میزارن 😒😒😒جمع کنید بابا خودتونو بازم میگم با همه نیستم اصلا برای همه صدق نمیکنع با کاربراییم ک قضاوت میکننو هارن انگاری طلب کارن از بقیه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه بلایی یکیشون سر من اورد کل تاپیک هامو قفل کردم

فقط توهین تحقیر بد دهن

این یکی رو قفل میکردم میرفت زیر یکی دیگه

روانی بود

نی نی یار رو هم بلد نبودم صدا کنم

کلا توبه کردم پست بزارم دیگه

تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم

یه بلایی یکیشون سر من اورد کل تاپیک هامو قفل کردمفقط توهین تحقیر بد دهناین یکی رو قفل میکردم میرفت ز ...

اون چقد روانی بوده😐😐😐بنده خدا گیرافتادی از دستش

درسته ۵ انگشت یکی نیس اما احترام حفظ بشه میشه از لغات قشنگ تری هم استفاده کرد

خب دیگه متوجه نیستن ی عده

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

والا الان دیدم یه کاربری منو صدا زده تو تاپیکش میگه به من دروغ نبند اصلا نمیدونم راجع به کدوم تاپیکه ...

😐😐😐😐وا بعضیا از حد گذروندن بخدا دیگه هرچیزی حدی داره چقدر رفتارشون عجیب و زشته