2777
2789
عنوان

لگن سرکه سیب

134 بازدید | 16 پست

بنظرتون برا عفونت قارچی تاثیر داره؟ 😭خودم تحصیل کردم مثلا و اتفاقاپیراپزشکیی.. ولی انقد دیگه هیچی جواب نمیده که میخوام اینو امتحان کنم چون خیلیا گفتن که خوب شدن.. امتحانش کنم بنظرتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس زیر هاتو مدام عوض کن، چنتا دستمال نخی بهداشتی بگیر بعد سرویس خشک کن

انجام میدم ایناروو.. ولی صبحا سرکارم 5 6 ساعت دسشویی نمیرم و ترشح دارم مدام. فک کنم همین نمیذاره خوب شم

دکتر زنان بهم گفت سرکه برای عفونت و جوش شیرین برای قارچی خوبه.و حتما آب ولرم رو به گرم باشه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

دکتر زنان بهم گفت سرکه برای عفونت و جوش شیرین برای قارچی خوبه.و حتما آب ولرم رو به گرم باشه

واقعااا دکتر گفت این حرفو؟ اخه همه دکترا مخالفن با این کارا.. امتحانش کردین شما؟ نگف چقد جوش شیرین؟

انجام میدم ایناروو.. ولی صبحا سرکارم 5 6 ساعت دسشویی نمیرم و ترشح دارم مدام. فک کنم همین نمیذاره خوب ...

احتمالا به همین دلیله

منم یک مدت درگیر بودم همه مدل دارو امتحان کردن بی فایده بود،فقط از این روش نتیجه گرفتم

به طاقتی که ندارم کدام بار کشم

عفونت قارچی داشتی شما؟ خوب شد؟ دیگه برنگشت؟

عفونت که خب مثل سرما خوردگی هست هر بار خوب می شه

بعد چند ماه ممکنه دوباره بگیری. مهم اینه که پیشرفت نکنه

لباس زیرت همیشه نخی بخر و زود به زود عوض کن

اصلا لباس زیر گیاهی نپوش هر بار پوشیدم سریع عفونت گرفتم