2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امکان داره کسی که خودکشی کرده لحظه مرگ توبه کرده باشه ولی در کل خودکشی گناه کبیره اس

میشه خودکشی کنه لحظه اخر پشیمون بشی واقعا بعد توبه پذیرفته میشه؟

من فکر نکنم

نود درصدشون لحظه اخر پشیمون میشن ولی دیره

میذاری میری و خاطره migad پروفایل خودمم

امکان داره کسی که خودکشی کرده لحظه مرگ توبه کرده باشه ولی در کل خودکشی گناه کبیره اس

توبه کردن یه قسمت قضیه هست یه قسمت دیگه قضیه هم پذیرفتن توبه از طرف خداوند هست. مسلمه که همه اشون تا مرگ به چشم می بینند پشیمون می شن و توبه می کنند ولی ایا توبه اشون هم قبول می شه؟

در مورد همچین چیزی که انقدر مهم هست و کل آخرت ادم مشخص می کنه که با اما و اگر نمی شه جلو رفت

میشه خودکشی کنه لحظه اخر پشیمون بشی واقعا بعد توبه پذیرفته میشه؟من فکر نکنم نود درصدشون لحظه اخر پشی ...

شرایط هرکسی فرق میکنه

فرصت توبه کردن برای همه پیش نمیاد ولی خب مادرم میگفت بعضیا هستن لحظه آخر پشیمون میشن و توبه میکنن امکان داره بخشیده بشن

ولی اون دنیا عذاب خودکشی خیلی سنگینه کسایی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن دیدن مثلا یک نفر با خودسوزی خودش و از بین برده اون دنیا این آتیش میگرفت و میسوخت و دوباره زنده میشد و این عمل چندین بار و یکسره تکرار می شد

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

اصلا کدوم ایه گفته کسی خودکشی کنه بخشیده نمیشه؟

ایه ۲۹ سوره نسا

وَ لا تَقْتُلُوا أَنْفُسَکمْ إِنَّ اللَّهَ کانَ بِکمْ رَحِیماً وَ مَنْ یفْعَلْ ذلِک عُدْواناً وَ ظُلْماً فَسَوْفَ نُصْلِیهِ ناراً وَ کانَ ذلِک عَلَی اللَّهِ یسِیراً؛ ای اهل ایمان! خودتان را نکشید.
و نفس خودتان را نکشید ، به درستی که خداوند به شما مهربان است و هر کسی این کار را از روی دشمنی و شقاوت انجام دهد، بزودی وی را به آتش جهنم میکشانیم و این کار بر خدا آسان است.

میدونی اشتباه شما چیه؟اینکه فکر میکنید ایران از اسلام جداست....عزیز دلم! ما وقتی به دنیا اومدیم ...تو ایران ...تو این خاک به دنیا اومدیم ....تو گوشمون خوندن الله کبر❤️اشهد ان لااله اله الله❤️ اشهد ان محمدالرسول الله(ص)❤️ اشهد ان علی ولی الله(ع)❤️و بعد اسممونو از اهل بیت(ع) و آیات قران کریم انتخاب کردن ❤️وطن شد خاک پاک دلیران، ایران❤️مذهب شد والا پیامدار محمد(ص) ❤️چیزی که با خون ...جون و روح ما ادغام شد هرگز از ایران جدا نمیشه... ما با همون خون ایرانی که در رگ هامون هست هزاران ساله ماه محرم عزا میگیریم🖤محرم حسینی(ع) که اگر نبود این دانشگاه عظیم انسان پروری ، الان نمیدونستیم آزادی چیه و بلد نبودیم از مرز و بوم کشورمون دفاع کنیم....پس سعی بیخود نکن...این مردم ... با همه مشکلات...گرونی، دزدی ، جنگ و... نه دینشونو میفروشن ...نه کشورشونو ....توجه!!️اگر مخالف عقیده بنده هستید لطفا ریپ نزنید و بحث نکنید!چرا؟ من ضمن احترام به عقیده و نظر شما فقط عقاید خودمو بیان کردم در امضا و کاربری که برای خودم هست نه شما🌷

توبه کردن یه قسمت قضیه هست یه قسمت دیگه قضیه هم پذیرفتن توبه از طرف خداوند هست. مسلمه که همه اشون ت ...

شرایط هرکس فرق میکنه همه کسایی که خودکشی میکنن فرصت توبه ندارن

اون دنیا عذاب خیلی سختی برای خودکشی هست

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

شرایط هرکس فرق میکنه همه کسایی که خودکشی میکنن فرصت توبه ندارناون دنیا عذاب خیلی سختی برای خودکشی هس ...

منم همین می گم اثلا شاید خداوند همون فرصت توبه کردن رو هم به اون شخص نداد. ادم نباید به امید همچین چیزهایی قدم تو این راه پر خطر بزاره